aynen şaşırdım. erkekler dengeli değil zaten. gökhan olsaydı dengeli olurdu. gönüllü erkekler eziyor ünlüleri.Gökhan Keser'e All Star dan teklif gelmemiş !! [emoji33]
3 adamda kendi ağzıyla dedi.
Of acun offf [emoji35]
@Bully @china_shangai @Yakamoz-Asi @sürgünüm @eskici @Yiğitt @HachiKo @Billy Kane @cookies @beyazsoy @Cengo @takas @RevaN
Demek ki gönlü varmış gökhanin ama teklif gelmediği için üstelememisaynen şaşırdım. erkekler dengeli değil zaten. gökhan olsaydı dengeli olurdu. gönüllü erkekler eziyor ünlüleri.
Bende çok şaşırdım , sonra zaten albümüm var dedi ama teklif gelse gider yani suratindan besbelliGökhan Keser'e nasıl teklif gitmez ya ne kadar saçma. Ben teklif gitmiştir de adam müzik kariyerine odaklanmak olmak için teklifi kabul etmemiştir diye düşünmüştüm.
Şiddetle kınıyoruz Acun'u, Fulya ile Taner'i alıyor Gökhan'ı almıyor pes.Bende çok şaşırdım , sonra zaten albümüm var dedi ama teklif gelse gider yani suratindan besbelli
her dönemden 3 adam alınmış gokhanin döneminden turabi duygu sahra vardı. ondan alınmamışGökhan Keser'e All Star dan teklif gelmemiş !! [emoji33]
3 adamda kendi ağzıyla dedi.
Of acun offf [emoji35]
Gökhan gönlü varmış yani , acun ne işler karıştıriyorsun !!
@Bully @china_shangai @Yakamoz-Asi @sürgünüm @eskici @Yiğitt @HachiKo @Billy Kane @cookies @beyazsoy @Cengo @takas @RevaN
Özlem ile tolga yi nasıl bir tutuyorsunBu arada bi tespitte bulunmak istiyorum.Bence Ozlem gecen yilin Tolga Karel'i.Ona da ilk baslarda herkes magdur diye kanat acmisti ama sonra oynadigi ortaya cikmisti.Simdi de bence özlem'in yanlışları sahranın üslubu yüzünden fark edilmiyor.sahra laf taşıyor dedi.hasan ve begüm onayladı.masum ayağına yatıyorsun dedi.yine onayladılar.daha önce de turabilere yaranmaya çalışıyorsun dediler.özlem'in şimdiye kadar konseyde yazdığı isimler turabilerle aynı.hakan,duygu ve begüm.turabi grubuyla işi yoksa niye taner'i yazmıyor mesela.bence de yaranmak için.
Ilerde hakli cikarsam hatirlatirim.Bence Ozlem'in yanlislarinin ustu Sahra'nin kotu uslubu yuzunden ortuluyor.Özlem ile tolga yi nasıl bir tutuyorsun
Pes yanisana başka birşey demiyorum
Teklif gitse gökhan teklif geldi derdi@Harunnn60 duydum bende ama gökhana teklif gitmiştir bence gökhan neden öyle dedi anlamadım
Özlem 2007 de yarı finale gelmiştirIlerde hakli cikarsam hatirlatirim.Bence Ozlem'in yanlislarinin ustu Sahra'nin kotu uslubu yuzunden ortuluyor.
Ben canlı izledim gerçekten doğru söylediğini düşünüyorum gökhanin yani teklif gelmediğini düşünüyorum@Harunnn60 tabiki gökhanım yalan söylemez ama tv sektöründe bazen olur böyle bazı şeyleri farklı söylemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?