Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gönüllüler alır bence dokunulmazlığı

aynen şaşırdım. erkekler dengeli değil zaten. gökhan olsaydı dengeli olurdu. gönüllü erkekler eziyor ünlüleri.
Demek ki gönlü varmış gökhanin ama teklif gelmediği için üstelememis
Bende anlamadım acun neden bu fırsatı kaçırdı ://
Sunucularda hemen konuyu değiştirdi gökhan öyle diyince

Gökhan Keser'e nasıl teklif gitmez ya ne kadar saçma. Ben teklif gitmiştir de adam müzik kariyerine odaklanmak olmak için teklifi kabul etmemiştir diye düşünmüştüm.

Gökhan Keser'e nasıl teklif gitmez ya ne kadar saçma. Ben teklif gitmiştir de adam müzik kariyerine odaklanmak olmak için teklifi kabul etmemiştir diye düşünmüştüm.
Bende çok şaşırdım , sonra zaten albümüm var dedi ama teklif gelse gider yani suratindan besbelli

Bu arada bi tespitte bulunmak istiyorum.Bence Ozlem gecen yilin Tolga Karel'i.Ona da ilk baslarda herkes magdur diye kanat acmisti ama sonra oynadigi ortaya cikmisti.Simdi de bence özlem'in yanlışları sahranın üslubu yüzünden fark edilmiyor.sahra laf taşıyor dedi.hasan ve begüm onayladı.masum ayağına yatıyorsun dedi.yine onayladılar.daha önce de turabilere yaranmaya çalışıyorsun dediler.özlem'in şimdiye kadar konseyde yazdığı isimler turabilerle aynı.hakan,duygu ve begüm.turabi grubuyla işi yoksa niye taner'i yazmıyor mesela.bence de yaranmak için.

Özlem ile tolga yi nasıl bir tutuyorsun
Pes yani
sana başka birşey demiyorum

@Harunnn60 duydum bende ama gökhana teklif gitmiştir bence gökhan neden öyle dedi anlamadım

Gokhan,Sila muzigine yogunlas dedi demisti sanki gecenlerde.

@olizvel aynen bende görmüştüm onu teklif gelmiş diye duymuştum şimdi neden böyle dedi acaba

Ilerde hakli cikarsam hatirlatirim.Bence Ozlem'in yanlislarinin ustu Sahra'nin kotu uslubu yuzunden ortuluyor.
Özlem 2007 de yarı finale gelmiştir
Bir insanin karakteri 7 sinde neyse 70 de odur yani hatirlatma yapayım sana
kızın 8 sene sonra huy değiştirecegini düşünmüyorum

@Harunnn60 tabiki gökhanım yalan söylemez ama tv sektöründe bazen olur böyle bazı şeyleri farklı söylemek

onu bunu bilmem bu survivoru kesinlikle Camoka Hasan kazanamalıdır
çok efendi kibar merhametli güçlü oyunlarda müthiş adam gibi adam
geçen survivorda nihat altınkayayı destekliyodum ama finalde hatamı anlamıştım hasan oyunlarda herkesi eziyordu adam 1 kez bile sms e çıkmadan finale çıkmıştı ama saçma sapan sistem sonucu 2.olmuştu bu sefer kazanması lazım
son derece karakterli bi insan İnşallah kazanır eğer bi aksilik olmazda finalde camokaya oy yollarım adamım benim

@Harunnn60 tabiki gökhanım yalan söylemez ama tv sektöründe bazen olur böyle bazı şeyleri farklı söylemek
Ben canlı izledim gerçekten doğru söylediğini düşünüyorum gökhanin yani teklif gelmediğini düşünüyorum
Belki gökhan ağzından kaçırmış ta olabilir bilerek söylememis diye düşünüyorum

@Harunnn60 bende canlı izledim olabilir teklif gitmemişte olabilir acunun ne yapacağı belli olmuyor hakeden adamları almıyor haketmeyen adamlar all starda yatıyor bu nasıl iş anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...