- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
o portakalda vitamin olaydı turabi böyle olmazdı)))Doğukan Manço: "Şu hareket var ya, şu hareketin adı aduket. Daha Turabi portakalda vitaminken ben tek jetonla o oyunu bitiriyordum, ayrıca mahalleyi yeniyordum. "
Helal olsun [HASHTAG]#nitromanco[/HASHTAG] reyiz arkandayız sonuna kadar.))))
o portakalda vitamin olaydı turabi böyle olmazdı)))
biliyom blokluyormus))) ee eleştirilere cevap veremeyince gözlerini kapatmaktan başka çare kalmıyor o da haklı))))@beyazsoy turabiye fazla takilma yoksa @Maskeli Fedai den veto yiyebilirsin haberin ola)))))))) turabiye giydirenleri göz arda ediyorlar))))
Aynen Doğu adam gibi adamdır. 2 sezon önce finalde kaybedince çok üzülmüştüm. 34 yaşında olmasına rağmen Turabi ve Hilmi ile başa çıkıyor adam. Dediğin gibi 24 falan olsa düşünemiyorum artık.Thug life
Adam en iyisi.İkiyüzlü olmayan yarışmada bir kaç isimden biri.Yaşına göre en hızlısı.Keşke 10 yaş daha genç olsaydı,yanına yaklaşamazlardı.
Hahahao portakalda vitamin olaydı turabi böyle olmazdı)))
ben yıllardır kamyon arkası sözü okudum turabininkinin begümun bombalarını savusturmak için söylediği söze rastlamadım.)) begume dediği lafla kendini açıkça ortaya koyuyor. zaten milletin turabiye karşı çıkışının nedeni bu diğer insanları kuucumsemesi zaten yok seni gomecegim yok patates çuvalı buralarda da kendini açık ediyor. biri başını kaldırsın onun padisahligini kabul etmesin hemen onu yok etme planları kuruyor hakan, yiğit, duygu, begüm, Hasan...
Turabi kiskirtmistir.Dokunulmazlık Oyunu'nun Ertelenmesine SEBEP AÇAN OLAY :
Ödül Oyunu sonrası gerilen GÖNÜLLÜLER ADASI'nda Dokunulmazlık Oyunu öncesi Hasan ile Turabi arasında TEMASA YAKIN bir tartışma çıktı..
Diskalifiye çıkmaya yakın olan bu tartışmada ;
Olayın büyümesinden ve Oyun alanı'na YANSIMASINDAN telaş edildiği için Perşembe günü oynanması gereken Dokunulmazlık Oyunu bir gün sonrası olan CUMA günü oynandı..
Olay fazla büyümeden kesildi..
Bu tartışmanın büyük olması sebebiyle TV'de Gösterilip Gösterilmemesi henüz netleşmedi..
@beyazsoy @china_shangai @Bully @eskici @Yiğitt
turabi doğukana kızıyor çünkü doğukan turabinin sürekli yaptığıTurabi kiskirtmistir.
Saka bir yana Gönüllüleri bu gidis kendi iclerindeki olaylar bitirecek benden söylemesi.
Turabi Hasan'ı normal yollarla sindiremediği için kışkırtmaya çalışmış anlaşılan.Dokunulmazlık Oyunu'nun Ertelenmesine SEBEP AÇAN OLAY :
Ödül Oyunu sonrası gerilen GÖNÜLLÜLER ADASI'nda Dokunulmazlık Oyunu öncesi Hasan ile Turabi arasında TEMASA YAKIN bir tartışma çıktı..
Diskalifiye çıkmaya yakın olan bu tartışmada ;
Olayın büyümesinden ve Oyun alanı'na YANSIMASINDAN telaş edildiği için Perşembe günü oynanması gereken Dokunulmazlık Oyunu bir gün sonrası olan CUMA günü oynandı..
Olay fazla büyümeden kesildi..
Bu tartışmanın büyük olması sebebiyle TV'de Gösterilip Gösterilmemesi henüz netleşmedi..
@beyazsoy @china_shangai @Bully @eskici @Yiğitt
Hasan kim be amma abarttınız bu adamıTurabi Hasan'ı normal yollarla sindiremediği için kışkırtmaya çalışmış anlaşılan.
Hasan kurabiye niyetine yer bunu. Turabi reelde Hasan'ın yanına yaklaşmaya cesaret bile edemez Survivor'da gider yapabilir tabii ne de olsa diskalifiye denen bir şey var.))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?