Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o portakalda vitamin olaydı turabi böyle olmazdı)))

Thug life

Adam en iyisi.İkiyüzlü olmayan yarışmada bir kaç isimden biri.Yaşına göre en hızlısı.Keşke 10 yaş daha genç olsaydı,yanına yaklaşamazlardı.
Aynen Doğu adam gibi adamdır. 2 sezon önce finalde kaybedince çok üzülmüştüm. 34 yaşında olmasına rağmen Turabi ve Hilmi ile başa çıkıyor adam. Dediğin gibi 24 falan olsa düşünemiyorum artık.

Turabi baktı Doğu bunu gömüyor yediremedi kendine adam güçlü yarışmacılara takıyor. Hasan'a, Doğu'ya, Hakan'a bulaşmasının hiçbir haklı yanı yok.

Bir keresinde Turabi Doğu'ya karşı bir sevinç gösterisi yapmıştı. Doğu da Turabi'ye sarılmıştı bu kadar iyi bir insan işte. Ama Turabi insanlıktan ne anlar.
)))))

o portakalda vitamin olaydı turabi böyle olmazdı)))
Hahaha

turabinin babası vitaminli portakal yiyeydi))) begume şunu derdi:

kamyon arkası sözleri, ismimin baş harfi benim oyuncakların ben de burda bunlarla eğleniyorum bunlarla tabiki adamlık olmaz, adamlık sana yiyeceğiniz yarısını vereni gitmesi için ismini yazmamaktır gülüm

@beyazsoy elestirilere gereken cevabi veriyoruz.Sadece kışkırtıcı mesajlarda ahlakimizi bozmamak için göz ardı ediyoruz

@beyazsoy orda özlü söz kullanıyor
))))

Birilerini daha engellememiştir lazım

Bugünkü oyunu Ünlülerin kazanacağını düşünüyorum
Fragmanda Doğukan baya iddialı konuşmuş turabi için

Bu arada Turabiyi destekleyenlerin ahlaktan, saygidan bahsetmesi ilginç

@beyazsoy elestirilere gereken cevabi veriyoruz.Sadece kışkırtıcı mesajlarda ahlakimizi bozmamak için göz ardı ediyoruz

@beyazsoy orda özlü söz kullanıyor
))))

Birilerini daha engellememiştir lazım
ben yıllardır kamyon arkası sözü okudum turabininkinin begümun bombalarını savusturmak için söylediği söze rastlamadım.)) begume dediği lafla kendini açıkça ortaya koyuyor. zaten milletin turabiye karşı çıkışının nedeni bu diğer insanları kuucumsemesi zaten yok seni gomecegim yok patates çuvalı buralarda da kendini açık ediyor. biri başını kaldırsın onun padisahligini kabul etmesin hemen onu yok etme planları kuruyor hakan, yiğit, duygu, begüm, Hasan...

Dokunulmazlık Oyunu'nun Ertelenmesine SEBEP AÇAN OLAY :

Ödül Oyunu sonrası gerilen GÖNÜLLÜLER ADASI'nda Dokunulmazlık Oyunu öncesi Hasan ile Turabi arasında TEMASA YAKIN bir tartışma çıktı..

Diskalifiye çıkmaya yakın olan bu tartışmada ;

Olayın büyümesinden ve Oyun alanı'na YANSIMASINDAN telaş edildiği için Perşembe günü oynanması gereken Dokunulmazlık Oyunu bir gün sonrası olan CUMA günü oynandı..

Olay fazla büyümeden kesildi..

Bu tartışmanın büyük olması sebebiyle TV'de Gösterilip Gösterilmemesi henüz netleşmedi..

@beyazsoy @china_shangai @Bully @eskici @Yiğitt

@beyazsoy Turabinin padişahlık yaptığı yok.Duyguyla olan kavgası gecen sene Duygu Turabiye ne hakaretler etmişti.Begüm ada konseyinde neler neler dedi tabi ona kizacak.

turabi çok gıcık biri bende diskalifiye olmasını isterim ya turabi severler
bana kızmasın ama

Turabi kiskirtmistir.

Saka bir yana Gönüllüleri bu gidis kendi iclerindeki olaylar bitirecek benden söylemesi.

Turabi kiskirtmistir.

Saka bir yana Gönüllüleri bu gidis kendi iclerindeki olaylar bitirecek benden söylemesi.
turabi doğukana kızıyor çünkü doğukan turabinin sürekli yaptığı
hareketi yapıyor oda ona kızıyor topmu neyse ondan fırlattı doğukana

hasan olayını bilmiyorum ama

Umarım dokunulmazlığı gönüllüler alır.Ünlülerde bireysel doku Almeda olsun.Sms'te 1.Anıl olsun

Turabi Hasan'ı normal yollarla sindiremediği için kışkırtmaya çalışmış anlaşılan.

Hasan kurabiye niyetine yer bunu. Turabi reelde Hasan'ın yanına yaklaşmaya cesaret bile edemez Survivor'da gider yapabilir tabii ne de olsa diskalifiye denen bir şey var.
))))))

Acun Turabi'yi gondermemek icin bu sefer buz hokeyi maclarindan falan ornek verebilir.

Hasan kim be amma abarttınız bu adamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...