Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merve Aydın'ı nasıl destekliyorlar hala anlamiyorum. Yazık çok yazık.!!!!

@eskici Acun bizden sen sakin ol.
Döşeme bir şey olmaz.

@sokak sanati merveyi niye desteklemesinler kız çok iyi yarışıyor ve acunun en büyük aşkı turabi zaten onu biliyoruz döşem ne?

Mobil olduğu için yanlış yazmışım. Dövse yazıyor orada @eskici . Neyse işte öyle.

Merve mesajına niye karıştın. O sana değildi.
İki yüzlü sahtekar in teki ona bakarsan o kız.
Turabi'de başarılı.

@sokak sanati he anladım tamam
merve mesajına da canım karışmak istedi karıştım turabiye başarısız demedim zaten bu sene çok başarılı hakediyor kazanmayı ama merve de başarılı hem turabinin de o konularda merveden farkı yok ama başarılı işte naparsın onu da destekliyorlar

Merve'den farkı yok mu.😱 Dün açtığım Merve konusunda ki hiç bir şeyi Turabi asla yapmaz.
Ayık olll.ss

@eskici

@sokak sanati turabi ne yapmaz hiçbir şeye yaramayan taneri arkadaşı diye yazmaz o kadar ama diğer konularda bir farkları yok hatta merve daha iyi bile diyebiliriz ayık olll

Lalalalalalalalala OoOoOoOooooOoOoo MERVE AYDIN

@sokak sanati tamam işte bazı konularda merve bazı konularda turabi kötü ama ikisi de başarılı hakediyorlar kazansalar üzülmem yani

Bence menfaati için her şeyi yapan bir karakter çok tehlikelidir. Aman uzak dursun benden.
@eskici

@sokak sanati tamam işte bazı konularda merve bazı konularda turabi kötü ama ikisi de başarılı hakediyorlar kazansalar üzülmem yani

@sokak sanati turabi de yapabilir onu
neymiş o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...