Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Harunnn60 aynen katılıyorum bu konuları espirili bir dille tartışmak en doğrusu bence

survivorda diskalifiye çok sert olaylarda oluyor. Pascal Nihat olayı ortada buna benzer bir olay olur kimse tutmazsa ikiliyi ilk saldıran gider

bu işler en çok acun a yarar orası kesin

Bir anda herkes Dogukan'ci, Begüm'cu, Hasan'ci olabiliyor yaa. Ağlayasım geliyor tabii gülmekten.

@sokak sanati hala abartıyorsun kardeşim turabiye hakaret eden o kadar çok insan var ki bunun önüne geçemezsin herkese laf atılıyor takma diyorum sana boşver
diskalifiye konusuna gelecek olursak tahrik diyorsun da turabi her hafta her oyunda insanları tahrik ediyor ama onlar böyle yapmıyor aynı hareket turabiye yapılınca hemen saldırıyor yok böyle bir dünya diskalifiye olur mu bilemem ama olması gerekiyor çünkü haketti

kendi adıma konuşayım.. haklı gördüğüm kişileri savunurum yarın bişey olur turabiyi savunurum vs.

@Harunnn60 aynen geçen yıl bu kadar abartılmamıştı bu sene çok abarttılar bakalım daha neler göreceğiz

Kendi adima konusayim benim gönüllülerde favorim özlem dir sonra hasan gelir 😉
Mesajım yerine ulaşmıştir umarım !

Önce ki olaylar mi karar veriyor bu olayın sonucunu @eskici

Ufff şu çok anlamliymis gibi mesaj atmaları ne yapacağız bence ülkenin yeni sorunu bu olsun.
muhtemelen arkadaşlar mesajlarını yanlış kargo ile yolluyor. Dikkat etsinler.ss

@Billy Kane seni bilirim. Sen zaten olaya karışmadıkça mesajları sana değildir. Bazı arkadaşlar sırf kiskirtmak için bazıları ise sırf topluma ayak uydurmak için mesaj yazıyor hedef onlar. Zaten duracaklarida yok ama en azından engeller çıksın önlerine. Lütfen alınma üzerine.

Son düzenleme:
@sokak sanati şöyle bir şey var insan 1 kere hata yapar uyarırsın 2 olur yine uyayırsın ama uyar uyar nereye kadar önceki olayların tabiki de etkisi olur adam akıllanmıyorsa cezasını çekmeli haksız mıyım yani

Adam aynı hareketi yapmıyor sadece yaptığı hareketi Copy Past yapan hatta yapamayanà tepki gösteriyor ki siz Turabi bu haraketı yaptığında gicik oluyorsunuz. Demekki hepiniz Turabi siniz.

Fragmanda Turabi anlaşılan kontrolü kaybetmiş tamamen. Yarışmalarına yansıyordu zaten. Hasan'ın o sabrının karşınında ben olsam bende duramam, çok sabırlı adam.

@sokak sanati konuşarak da sert çıkabilir ne öyle top atmalar kum atmalar falan fragmanlarda da olanı görüyorum ne görücem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...