- Reaksiyon puanı
- 34,848
- Puanı
- 1,061
Seda sarışın olan mıydı? Eğer o ise bende onu tercih ederdim. Berna bana göre All Star bile değil.Hakan in gecmesine sevindim, ama keske Berna yerine Seda gecseydi ama olsun
Seda sarışın olan mıydı? Eğer o ise bende onu tercih ederdim. Berna bana göre All Star bile değil.Hakan in gecmesine sevindim, ama keske Berna yerine Seda gecseydi ama olsun
😱 kendine bir müge bulamadın mı ?Ben Nouma'cıyım, elenmez inşallah.
Tabiki hayır.yarın belli olur zatenyiğit sen duygunun diğer tarafa geçmesini mi istiyorsun .)
Şaka gibi sinirden çatlayacağım.Oğlum var ya tüm desteklediğim isimler ünlülerde toplandı, bu kadar olur.
Hakan-Doğukan-Anıl-Merve Oflaz, Merve Aydın aynı takımda daha ne isterim.
Seda da ünlülerde olaydı iyiydi, neyse sağlık olsun artık o kadar da olur.
Zamanla bulurum ya. Dur hele. Serenay var hem.😱 kendine bir müge bulamadın mı ?
Seda o kadar güçlü değil Berna'nın geçmesi iyi olduHakan in gecmesine sevindim, ama keske Berna yerine Seda gecseydi ama olsun
Vay arkadaş seninde herşeyden haberin var maşallah sanki adadan canlı yayın yapıyon bizeAda Konseyi oldu zaten.
Canım ya.Tabiki hayır.
Şaka gibi sinirden çatlayacağım.
Beter ol.Tabiki hayır.
Şaka gibi sinirden çatlayacağım.
Ver Fırına'ya sunucu bulunamamış.Hani Burcu sunacaktı survivoru yine Alp e kaldık@Yiğitt
Yakında inş o da olur.Seda o kadar güçlü değil Berna'nın geçmesi iyi oldu
Vay arkadaş seninde herşeyden haberin var maşallah sanki adadan canlı yayın yapıyon bize
Sahra gitmemiş en azından ona sevindim.Canım ya.Sinirlenme.
En azından şampiyonlarımız duruyor.Beter ol.
Ünlüler fırtına gibi esecek.Gönüllülerde sürekli kavga çıkar.
Ben Berna'ya daha çok sevindim. Bayağı güçlüydü.Ver Fırına'ya sunucu bulunamamış.
Alp mecbur gitmiş.
Yakında inş o da olur.
Sahra gitmemiş en azından ona sevindim.
Bu gönüllülerde harbi sorun var yav tüm iyi oyuncuları hep karşıya gönderirler zaten.Hakan gönderilir mi hiçVer Fırına'ya sunucu bulunamamış.
Alp mecbur gitmiş.
Yakında inş o da olur.
Sahra gitmemiş en azından ona sevindim.
Sahra benim için ayrı güçlüydü ama ben Berna ve Sahra'nında kalmasını isterdim.Ben Berna'ya daha çok sevindim. Bayağı güçlüydü.
En azından Sahra kaldı bu da birşeydir.Bu gönüllülerde harbi sorun var yav tüm iyi oyuncuları hep karşıya gönderirler zaten.Hakan gönderilir mi hiç
Bu Gönüllüler'de hiç strateji bilmiyor.Sahra benim için ayrı güçlüydü ama ben Berna ve Sahra'nında kalmasını isterdim.
En azından Sahra kaldı bu da birşeydir.
Her zamanki hataları.Bu Gönüllüler'de hiç strateji bilmiyor.Berna ve Hakan yollanır mı? Orda Bozok ve Seda varken.
Malesef.Oyunları kim kazanmış haberin varmı @Yiğitt
Düzeltirler şimdi onu da.
Berna'nın geçmesinin sebebi ise TURABİ - SAHRA VE BERNA birbirine girmiş.@Harunnn60 çünkü Turabi adam gibi adam.
Bu arada Berna'nın geçmesine üzüldümç Hakan'a sevindim. Sahra çok başarılıydı. Berna'nın gitmeside ortalığı sakinleştirmeyecek yani her türlü yine kavga çıkar. Berna sakin uysaldı birde ufff ne tepki versem bilemiyorum ama Sahra'da güçlü kız onada seviniyor. ıyyyhhhh içim kabardı.
Hakan vasattı zaten iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?