Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan ilk dokunulmazlığı aldığı zaman zaten Turabi anladı Hasan büyük rakip, ta o andan başladı ona kafayı takmaya.

İsterse yüz tane dokunulmazlık alsın, yüzüklerin efendisi olamaz demişti. O andan hiss ettim zaten ben bir şey.

Şimdi Hasan Taneri yazdı diye karaladılar. Yahu bundan daha doğal ne var? Adam 1 tane oyun almıyor ama performansın süper diyor Kurabiye ve Sinsicem.

ya bunlar ne seviyesiz, ne utanmaz insanlar ya. Yok Yeminle sinirimi bozmayım diyorum ama duramıyorum. Bunu görmeyenler ya kör ya da görmek istemiyorlar. He bi de Turabinin direk dansı yapan arkadaşları da onu destekliyor da olabiler.

Şu Bozok da ne ayaksa. Begüm'ü yazma sebebindeki saçmalığa bakın. Güya Begüm'ün elenmeyeceğini düşünmüyormuş, yersen.
)))))

Turabi'nin yalakası oldum diyemiyor da.
)))))))

Sahra'nın tespitleri çok doğru.

@china_shangai abiasil sana birşey diyemiyorum adam kafayı turboya takmış adamın dedikoduaunu yapıyorlar siz ha hasan efendi diyorsunuz bu değil miydinzamaninda en güçlü olan nihati yazdi

arkadaşlar gerekeni yazmış bugün izledim kısım kısım turabi tam bi korkak hasan ın arkasından atıp tutuyolar
tanerde neyin kafasını yaşıyorsa yazılmasına şaşırıyor ulan bırak oyun kazanmayı bi kenara koyuyorum oyun oynadığını bile gören yok adam tatile gitmiş adaya ödül olunca yiyor yüzüyor dedikodu yapıyor ama kendini hiç yormuyo hee bi de en iyi yaptığı şey oyun kazanınca sevinç gösterisi yapmak kızların üstüne atlamak falan
orda şaşırmaları gereken yer nasıl 1 oy çıktı sadece tanere

neden mi çünkü adada tek adam gibi adam hasan kimseden korkmayanda camoka hasan
diğerleri tırsıyor bunları karşımıza almayalım diye yoksa göz var nizam var taner takılmaya gitmiş oraya
hani geçen sene 3 adam gitmişti taklit falan yapmışlardı oraya konuk olarak gidenler bile daha çok efor sergiliyor tanerden

Camoka Hasan ın anca arkasından konuşabilirsiniz zaten gerekeni yapacaktır adamın dibi
onlar hakkında konuşurken bile x kişisi vs. diyerek örnek veriyor cidden çok karakterli bi yarışmacı helal olsun her geçen gün daha da takdirimizi kazanıyor

bir de hilmicemi delikanlı sanıyodum turabinin adamı sanki hilmi ver baltayı tamam efendim hemen veriyorum
3 ü de birbirinden beter gerçi diğer yarışmacılarda da iş yok tek ümidimiz CAMOKA

@china_shangai abiasil sana birşey diyemiyorum adam kafayı turboya takmış adamın dedikoduaunu yapıyorlar siz ha hasan efendi diyorsunuz bu değil miydinzamaninda en güçlü olan nihati yazdi
dedikodu mu ulan adamın yaptığını anlatıyor neyin dedikodusu (lafın gelişi adam dedim) onu bile söylerken x y falan diyerek anlatıyor o kadar karakterli bi adam

emin ol turabi ve saz arkadaşları Hasan çok güçlü olduğu için ondan feci bi şekilde korkuyolar ve ilk fırsatta yollamaya çalışacaklar
ee Camoka bu boru değil adamı titretir

Survivorda buyuk bir degisiklige gidebilir. Bence cok erken adalar birlesilir ve oyunlar bireysele cevrilir. Anil geri dönsede uzun sure oynayamaz. Bu sene sakatliklar bitmedi yarismada.

Bugunku bölume gelince. cok komik bir bölumdu hem unlulere hemde gönullulere cok guldum. Taner, hilmi ve Turabinin konusmalari tam bir kömedi

unlulerde ayni. Serenay Anila laf atiyor yinede bir oyun aldi ama deyip saydirip duruyor. iyide senin yakin arkadasin Oflaz bir sayi bile almadi. Hakanla Dogukanda Anil gibi 1 puan aldi.
Galiba adadaki aclik ve hep ayni yuzleri görmek böyle saglikli dusunmemelerini sagliyor. Yarin Sahra ve Begumu birbirine vurdurtabilirler.

yarın güzel bir bölüm olacak

taner biri beni yazmış diyor. sonra da, bu bana yapılmış bir şey deil bize yani bizim üçlüye yapılmış bir şey diyor.
)))
ada da isminin yazılmasına en şaşırmaması gereken adam atar yapıyor yav.
))))) taner: "bu tokat bana deil bütün hababam'a atıldı" edasıyla saçmalamanın nirvanasında
)))))))
3 tane at hırsızı gelmiş hasan'ı eleştiriyor.baş at hırsızı turabi yaptığı konuşmalarda karakterden bahsediyor.adam bildiğin kendini anlatıyor sen kim insanlara karaktersiz demek kim.
))))

yani turabi için mevzu şu.
en çok delikanlı benim.
en çok adil benim.
en çok zeki benim.
en çok adam benim.
herkesi gömerim.
bana kimse karışamaz.
ya yancım olursunuz ya da bu adadan sizi göndermek için her şeyi yaparım.
)))))

işte böyle bir adam 1. oldu.bu da türkiye'nin özeti gerçekten.
)))))

ulan ne günlere kaldık arkadaş? ne tipler, nasıl programlardan ekmek yiyor bu ülkede.. kibarlığın, güngörmüşlüğün, efendiliğin makara malzemesi yapıldığını görür hale geldik.. bir de milletle alay etmeye çalışan tipe bak. hayatını millete sopa atarak yahut milletten sopa yiyerek kazanmaya çalışan, o olmadığı takdirde 3. sınıf kulüplerde gay dansları yaparak milleti eğlendirmeye çalışan bir adam.. işin acısı da bu adam hafta birincisi falan oluyor.
))))))

[HASHTAG]#anil[/HASHTAG] 'ın ciddi bi sakatlığı yok deniliyor kırık falan yokmuş. tabii duyum bu umarım doğrudur.

Neden kimse Hasanin arkadan konuşmasına birşey deniyor.Adam baltayı alıyor gidip arkadan konusuyor.Turabiyi koyuluyor laf atıyor vs vs.Taner hakli Türabı ve grubunu dağıtmak için taneri yazıyor.Abi survivor efendilik yarışması değil.Evet Türabı kaba bir adam ama adam ağzına geleni söylüyor.Kimseye peşkeş çekmiyor.Hem adam zor şartlarda büyümüş gayet normal.Birde ayni dans Manş demeyin artik.Sonradan bırakmış iste.Hem survivor içinde değerlendirin @china_shangai

@takas Hasanın adamlığı kulis yaparak Nihati yazdigi gün anladık
))))

Hadi lan bize direk dansçı herifi savunma o adamsa hasan ne acaba
Taneri yazmayacakta kimi yazacak kafa mı yapıyon bizle adam oyun oynamıyor

şuan sosyal medyada %90 hasanın tarafındalar umarım diğer tüm survivor izleyenleri de turabi ve grubunun nasıl olduklarını anlarlar ve sms atmazlar

Nihat la aynı takımda değildi sallama aga kulismis izlemesek bizi kaldıracak

Adam olan direk dansida yapmaz biliyon demi

Ulan @Maskeli Fedai hala su hanzonun pesinden gidiyorsun ya
)))) ne diyeyim sana bilemedim
)))) dunde dedim bugun de yineliyorum sizin hanzo bu sefer cami duvarina cok kotu pisledi
)))) bu haftadan sonra bi daha sms lerde birinciligi ruyasinda gorur
))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...