Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadan konuşmayı sevmeyen Turabi, Hasanın arkasından saydırıyor. Yazık be.

Acun bizzat beni aradı, merak etme dedi. Artık Erkekler sembol oyununu Pazartesi, Kızlar ise Salı oynayacak.

Son düzenleme:
Sembolleri kim aldi? Kacirdim yarismanin basini. Hasan Turabi tartismasi oldumu ?

demek ünlüler neden balık yiyemiyor anlaşıldı))) hakanın tilkisi ona bu kadar enerji harcama değmez arkadaşlarını beslemeye demiş))) la hakan açsın enerjiyi vücuttaki yağdan harcıyorsun gelecek protein seni ilerde tok tutacak. işte fazla tilki taşımanın zararları aç bırakır seni))))

Bu arada aga geçen sene yarı finale baktım Merve Turabiyi yendikten sonra itici itici bağırıyor gidip Gökhangile falan sarılıyor Turabiye nispet yaparak
ünlüler gönüllüler diye bir ayırım var bilion dimi))) merve ve Gökhan geçen sene aynı takimdaydi

yine atmalı yarış yine ünlüler kaybediyor la top renkli yere gelince havalanacak yok aynı hatayı on kez yapıyorlar

[HASHTAG]#anil[/HASHTAG] hasta hasta bu kadar mücadele. helal olsun.

anıl derhal elenmeli bence

helal berna

mervem yine oyununu aldı teke-teklerde adım adım zirveye

[HASHTAG]#hakan[/HASHTAG] sembol oyununda ilk defa bu kadar başarılıydı labirenti yapamadı sağlık olsun.

Finali Hasan alaydı iyiydi.

Oyunu ünlüler alacak inşallah. Hakan da toparlanıyor. Ahmet gidince onu daha bir istekli gördüm.

pascalda da iş yok galiba

bitmiyor reklam

Son düzenleme:
[HASHTAG]#almeda[/HASHTAG] 'yı oynatmazsanız böyle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...