Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan'la Turabi'nin olayina unluler nasil vakif olacak acaba orayi merak ediyorum.Fragmanda bu konuda yorum yapiyorlardi.

hasan sms desteğini arkasına alırsa en büyük favori
son bölümleri hiç izlemedim yarışmalarda nasıl

Şu Taner'e nasıl kilim suan anlatamam.😡

Hasan Turabi olayı diye bir şey yok bence. Balta'yi istiyor Hasan. Turabi'de işimiz var diyor 1 saat. Yani büyük bir sorun değil. Hasan anlayışla karşılayıp olay kapanır. Acun Fragmanda abartmış.

taner denen zevat utanmadan hasan'a herhangi bir laf söyleme cüretinde bulunabiliyor.ve hiçbir efor harcamadan varlığını sürdürüyor
turabi hanzosundan korktuklarından kimse adını yazamıyor bari sus takıl köşende.ayrıca acun iki senedir turabi'nin yaptığı her türlü edepsizliğe göz yumuyor.sopayla terbiyesiz hareketler yapsın,konseyde millete yavşak desin, iki kinayeli laf söyleyip kendi gibilerden oy toplayıp krallığını ilan etsin.begüm,sahra ve hasan dışındakiler de ona biat etsin ne güzel iş.hasan adadaki en düzgün ve en başarılı insan olmasına karşın oylamada düşük olduğu için turabi ve saz arkadaşları tarafından elenirse de zerre şaşırmam.
))))))

bu turabi'nin olayı belli arkadaşlar. adamın iyi kötü kafası çalışıyor. adada önce bir düşman yaratıyor. geçen sene akın bu sene ise hakan. bunların genel özelliği biraz efemine olmaları, kızlarla iyi geçinmeleri. ki bu iki tip birbirine fiziksel olarak bile benziyor. ayrıca bu durum turabinin hırbo yapısıyla da paralel.
)))) yani alt metin şu: "karı gibi iş yapmayacan kardeş. adam olacan" diyor. sonra kafasında şemayı oluşturuyor.
))))

bu adam adaya gelmeden önce hilmicemle taneri kafalamayı zaten kafaya koymuş. hilmicem uyumlu bir tip, ben baskın karakterimle onu yanıma çekerim diye düşünmüş zaten. taner de sığınacak liman arıyordu, o da turabinin bu düşüncesini gölgeleyecek bir perde. ayrıca taner ilk hafta sms'te de fena çıkmadı. yani adam birinci, oy potansiyeli falan da var. bu yarın birgün giderse sevenleri beni destekler diye taner ile hilmicemi kafaladı, adada imparatorluğunu ilan etti
)))))))

Çok doğru bir yorum
valla 3T Taner ve Nihat olmayınca meydan turabiye kaldı
Bütün boyunca acun turabiyi gözümüze sokuyor adeta :////

Çok doğru bir yorum
valla 3T Taner ve Nihat olmayınca meydan turabiye kaldı
Bütün boyunca acun turabiyi gözümüze sokuyor adeta :////
ama bak sana şöyle söyliyeyim hırbo hasan'a sataşmakla cami duvarına pisledi
))))) millet adamla hanzo arasındaki farkı artık ayırmaya başlamış
)))))))))

ama bak sana şöyle söyliyeyim hırbo hasan'a sataşmakla cami duvarına pisledi
))))) millet adamla hanzo arasındaki farkı artık ayırmaya başlamış
)))))))))
Aynen temennimiz Öyle , şu turabi smste gerilere düşerse yaptığı hatanın farkına varır
Bir turabi birde sahra yi sevmiyorum ama Sahra , turabinin gerçek yüzünü Gören ilk insan
o yüzden ısındım biraz kıza
))

Sporcuyum falan diyormuydu.
Ünlü olma hırsı varmış bence kızda.
komik bi olay olmuştu.
atletizm'de yarışan başka bi yarışmacı daha vardı birbirlerini tanımadılar.
merve digerine göre daha bilindik bi yarışmacıydı ama yarışmacıların hiç biri tanımadı merve'yi.

taner resmen evrim geçirmiş
)) özlemde tombullaşmış
))

Turabi Merve'den niye nefret ediyor diye sesler yükselmişti onlarada bir güleyim.

Turabi ile Sero'nun dostluğu malum zaten. Bir birlerinin karakterlerini çok seven 2 kişi. Sero'ya yanlış yapmış birini Turabi niye sevsin.😉

abi müthiş tespitler yılların tecrübesi olarak söylediğin herşeye katılıyorum
geçen seneki akın fostu abi hakan daha dişlidir işini bilir kızları hepsini yanına çeker birleşme olsun o zaman gör

orda kimse hasan a en ufak bi terslik yapamaz zaten kimsenin yüreği yetmez
adam çok efendi ve çok başarılı bu performansını devam ettirirse ki ettirecektir bu yarışmanında 1 numaralı favorisidir
yeter ki biraz sms desteği gelsin şu turabiye haddini bildirince o destekte gelir diye düşünüyorum böyle bi adama da oy verilmeyecekse adalet diye bişey yoktur

abi taner takılmaya gelmiş buraya eskiden böyle değildi çok mücadeleciydi sanki zorla getirmişler adamı

@takas

şimdi fragmanlardan anladığımız kadarıyla taner efendi;bu aslında bana deil bu üçlüye karşı yapılan bir hareket diyerek bütün grubu hasan'a karşı doldurmaya başlamış bile çakal. ye, iç yat sonra da adın yazılınca şoka gir milleti gazla. turabi de de zerre akıl olsa zaten benim argaadaşımı nasıl yazarsınız mantığıyla hareket etmez
)))), senin arkadaşın kıçını yerden kaldırmıyor, oyunlarda oynadığı yok silik biri
)))) neyse ne demişler körler sağırlar birbirini ağırlar
)) allah mübarek etsin mahşerin 3 atlısını
))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...