Maskeli Fedai
Favori Üye
bence hicte tatmin edici bir aciklama degildi. sonucta serenayin tek kovalik isi kalmisti ve tek kovasini dökerken yayin degisti ve Nadya dökerken Serenay piyasada yoktu
ergenlere show yapıyor kitlesini biliyor adam)))TURABİ imzasını attı oraya @beyazsoy buna da birşey de
@Harunnn60 gören de sanır küfür etti abartma özlü söz
Özlem inş elenmez :/// hak ediyor fazlasıyla çünkübegüm ilk aday oldu ama güzel konuşma yaptı umarım begüm elenmez ama özleminde elenmesini hiç istemem.Fragman şimdi yayınlandı baya olay olacak turabi,hilmicem ve taner üçlüsü hasan ile anlaşamıyolar bakalım neler olacak
evet ya taner nasıl böyle konuşur adamın kendine güveni 0 herzaman turabinin arkasına saklanıyor yazık olsunHelal olsun Begüme. Önce insan olmak lazım dedi. Ünlüleri tutuyorum ama Ünlülerde çoğu isimden daha önde Begüm benim için çünkü içi dışı bir kızın.
Bu arada Sahra da gözüme girmeye başladı. Fragmanda Thug Life yaptı resmen Turabiye.1 tane çakal var, bunun peşinden giden 7 tane de koyun. Hasan, Sahra ve Begümden başka herkes orda Turabinin askeri.
Taner de az koyun değil ha.kendi ismi yazılmış. Bu bana karşı değil bu 3'lüye karşı yapılmış bir hareket diyor. Kendisini herkül falan zannediyor bu galiba. Kazandığı 1 tane oyun yok gelmiş artistlik yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?