Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçmalama @yatutarsa .:bağır: Ayrıca ben objectifce anlattım konuyu. Yoksa perşembe günleri Survivor tartışıyoruz. Sırf sen varsın diye burdayım. :D:D:D

Serenay hala ağlak suratla milletten oy istiyor. Eğer Merveyi söylerse karaktersiz demektir.
1. Merve kendisine sadece senin oy yüzdeni biliyorum, Ahmet ve Gökhanın yüzdelerini bilmiyorum, sen de 1. oldun, Tolgayı eleyebilirsin dedi ve onun ismini söyledi. Ayrıca en zayıf halka da Serenaydı orda. Kimi söyleyecekti?

2. Merveyi taşlayan arkadaşlara soruyorum. O oyunda Gökhan ve Ahmet 1 tane bile oyun vermemişti, aksine Serenay ise 1 tane oyun kazanmamıştı. Sizin vicdanınız el verir mi Ahmey ve Gökhanı yazmaya?

3. Ahmet bu sezon ilk oyunlarda hep kazanıyordu açın bir bakın, sakatlık geçirince oynamadı. Keşke onun yerine oyun kazanamayan bir erkek gitseydi.

CHP nin seçim vadi survivor kalacakmış))))

CHP'li vekil aday adayı Survivor'u yayından kaldırtacak!

Katıldığı "Medya Toplumu" konulu söyleşide yöneltilen bir soruya "Gerekirse Survivor bile yayından kaldırılır. Yaratılan medya toplumu, yurt içindeki iktidar dayatmasının ve uluslararası finansın eseridir" diye cevap veren Kazım Bilgen kredilendirme esaretini de yasal çözümlerle bitireceklerini iddia etti.

Ben arkadan konuşmayı sevmem diyip Begüm ve Hasanın arkasından da konuşan sensin Turella.

Gökhan sana ne yapmıştı? O kadar terbiyeli düzgün adam, ona dandik diyorsun? Senden dandiği yok buna emin ol.

Ahahaha Duygu Turabiye gönderme yapmıştı demiştim. Helal kız Duygu. :F 2:51 izleyin. :D

Oyun tam Hakan'lık oyun. Milli Su Topu oyuncusu sonuçta tüm atışlarını gol yapması lazım. :D

Hakan'ın adada eli güçlenmiş baya Almeda'yı da yolladılar mı iyice rahatlayacaklar. :D

Oyun tam Hakan'lık oyun. Milli Su Topu oyuncusu sonuçta tüm atışlarını gol yapması lazım. :D

Hakan'ın adada eli güçlenmiş baya Almeda'yı da yolladılar mı iyice rahatlayacaklar. :D
Kaan sen bilirsin Merve Aydın, Ahmet Dursun'un arkasından niye ağlıyor. Bunların arasında bişey olmasın. (b)

Kaan sen bilirsin Merve Aydın, Ahmet Dursun'un arkasından niye ağlıyor. Bunların arasında bişey olmasın. (b)
Yok abi. Merve Aydın Ahmet Dursun'a sarıldıktan sonra "sen benim abimsin" diyor bunu çoğu kişi duymadığı için aralarında bir şey olduğu sonucu çıkartılmış.

@eskici sadece sms yüzdelerini paylaşıyorum aga oyunlar ve konsey hakkında bir tüyom yok :F

@Bully aga olsun o da olur yakında girişmişsin sende bu işlere devem et bence :F

eğer sms yüzdeleri gerçekse mervem zirveye çok yakın kendi destekçileriyle zirveye yürüyo kızım diğerleri gibi smsi en güçlü olanların desteğiyle değil rüzgarın kızı :bhr:
Demet Akalin,Demet Ozdemir,Deniz Baysal bi de bikac sanatci falan da oy dilendi durdu.

Serenay hala ağlak suratla milletten oy istiyor. Eğer Merveyi söylerse karaktersiz demektir.
1. Merve kendisine sadece senin oy yüzdeni biliyorum, Ahmet ve Gökhanın yüzdelerini bilmiyorum, sen de 1. oldun, Tolgayı eleyebilirsin dedi ve onun ismini söyledi. Ayrıca en zayıf halka da Serenaydı orda. Kimi söyleyecekti?

2. Merveyi taşlayan arkadaşlara soruyorum. O oyunda Gökhan ve Ahmet 1 tane bile oyun vermemişti, aksine Serenay ise 1 tane oyun kazanmamıştı. Sizin vicdanınız el verir mi Ahmey ve Gökhanı yazmaya?

3. Ahmet bu sezon ilk oyunlarda hep kazanıyordu açın bir bakın, sakatlık geçirince oynamadı. Keşke onun yerine oyun kazanamayan bir erkek gitseydi.
Zaten Ahmet sakatlanmadan once 2 tane yarismada en iyi erkek diye final oynamisti.

Ortada dedigi kisiler Berna'yla Pascal.Pascal'in Ahmet'in yolundan sapacagini sanmiyorum.Berna ise Hakan'la Serenay'in suratlarini samimiyetsizsiniz demis biri.Cok umutlanma bence. :)

Son düzenleme:
Demet Akalin,Demet Ozdemir,Deniz Baysal bi de bikac sanatci falan da oy dilendi durdu.

Zaten Ahmet sakatlanmadan once 2 tane yarismada en iyi erkek diye final oynamisti.

Ortada dedigi kisiler Berna'yla Pascal.Pascal'in Ahmet'in yolundan sapacagini sanmiyorum.Berna ise Hakan'la Serenay'in suratlarini samimiyetsizsiniz demis biri.Cok umutlanma bence. :)
Berna'yı 2 grup da sevmiyor. Kız ortada. Neyse Berna önemli değil zaten kaybedilen ilk dokunulmazlık oyununda Almeda'yı yollarsak sıkıntı kalmayacak. :)

Berna'yı 2 grup da sevmiyor. Kız ortada. Neyse Berna önemli değil zaten kaybedilen ilk dokunulmazlık oyununda Almeda'yı yollarsak sıkıntı kalmayacak. :)
Cok gazlanmislar.Havaya girip Merve Aydin'i soyleyip kendilerinden giderse ona da sasirma. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...