Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende sıkıldım artık. @Harunnn60
hatta bunu bile düşündüm yazsam mi diye. Artık uzun polemiklere girmeyesim var.

Aynen. Birde bu sezon çok fazlalar. Ama sezon ortası da rahatlariM.
@Bully
Turabi yarışmadan elenmediği sürece rahatlaman zor görünüyor.

[HASHTAG]#antiturabicamkiranfanclub[/HASHTAG] olarak eylemlerimiz tam gaz devam edecek.

Sero 1. Olunca bulasmayacaktin.
@Bully

@Harunnn60 hiç muabartı açma bence.
4 gün konuşuyoruz zaten. Ama yinede cevap vereyim. Begüm yada Berna bir ihtimal Almeda.

Sero 1. Olunca bulasmayacaktin.
@Bully

@Harunnn60 hiç muabartı açma bence.
4 gün konuşuyoruz zaten. Ama yinede cevap vereyim. Begüm yada Berna bir ihtimal Almeda.
Aa öyle demiştim dimi hemen de hatırlıyor.

Sero'nun 1.olmasında Turabi'nin de birazcık payı olduğunu varsayarak bir süre bulaşmıyorum o zaman. Ya da daha az bulaşacam diyelim.

@beyazsoy ve @pompy ile takıla takıla iyice alıştın sen de komplo teorisi üretmeye.
Allah allah komplo teorisi katiliyim ben aksiyle suçlanıyorum sürekli)) bir iddia (komple teorisi de sayilmaz) tns ile ilgili onunda kanıtları sağlam özelikle cemaat operasyonları ortadayken

her ne kadar öyle görüntüler olsa da @sokak sanati

ahmet dursun'un yarışmanın ilk gününden itibaren yarışmak istemediği belliydi. bir çok arkadaşın dediği gibi acun'u kıramamış olmalı. vakti gelincede kulbuna uydurup gönderdiler. kendiside bir daha yarışmak istemediği belirtmiş zaten buyrun

son olarak konseyde Merve nin ağlaması tuhaftı , ağlamalar filan aşık mısın Ahmet'e. yani sevgili olsan şunun şurasında 1-2 ay sonra göreceksin, bu ağlamalar aralarında bir şey geçti mi bilmemem ama geçeceği aşikar. birde Merve yine böyle ağlayacaksa Ahmet Dursunu bir daha gönderin adadan ne olur, o ağladıkça ben mutlu oldum
sadistmiyim neyim.

@Bully @Billy Kane @beyazsoy @ABAY_06 @Yiğitt @eskici @china_shangai

Şaka gibi ama Merve ağlarken duygulandım.

Merve Ahmet Dursun'a sarılırken sen benim abimsin dedi, onu çoğu kişi duymadığı için aralarında aşk var sananlar oldu senin gibi.

Benim ilgincime giden nokta Merve Survivor'ın başında bu adada kimseye güvenmiyorum, kimse benim arkadaşım değil demişti, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler o zaman.
)))

@Bully beni unuttun sizin karşınızda olacağım her zaman ki gibi zaten ygs de iyi geldi.Kimse tutamaz beni
@china_shangai abime katılıyorum melun.

eğer sms yüzdeleri gerçekse mervem zirveye çok yakın kendi destekçileriyle zirveye yürüyo kızım diğerleri gibi smsi en güçlü olanların desteğiyle değil rüzgarın kızı

turabi diskalifiye mi olmuş
hürriyet haberi olduğundan pek güvenemedim

turabi diskalifiye mi olmuş
hürriyet haberi olduğundan pek güvenemedim

Oyundan aldı Acun.

Hakan Yarış esnasında Turabi'nin yanına geldi yarışan arkadaşını destek için. Turabide el hareketi yaparak ileri git dedi. Hakan takmadı. Turabi tekrar derken hakan üstüne doğru geldi sanane der gibi sonra Turabi bana vurdu dedi Acun'a Hakan ve Acun gönüllüler 8. sayısındayken aldı. Yine biz kazandık.

Hakan haklıymış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...