Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Billy Kane oönce herkesin arkasından konuşan bir cümle kurmak için 2 saat düşünen sürekli dedikodu yapan adamına bak ayrıca oyunlarda kotu oldugu da bir gerçek
takımın performansını konuşmasımı dedikodu oluyor. 🙂 konuşma şekli öyle demekki adamın. 🙂 turabi'nin nasıl başarılı oldugu kadar başarısız olduğu oyunda varsa onunda öylee işte. 🙂

Orası zaten arkadan konuşma yeri. Seda'yi destekledi sadece.
Ayrica takımı niye bozdum ki durup dururken.
@Billy Kane yani birazda stratejik düşün

Anıl söyleyemiyorum yüzüne karşı adamın vede ortalığı karıştırmak için dalavere yapıyor. Turabi en azından belli ediyor. Anıl canım cicim sonra o böyle şu söyle. @Billy Kane

peki @Maskeli Fedai turabinin bozok ve hasanın yanındayken abi çekip arkalarından atıp tutmalarına ne diyorsun
))))))))))))))))))))))))))))))

@Harunnn60 Seda bile gülerek karşıladı olayı. Fazla abarttilar kabuk et sende.
Ya tamam iyi güzel söylüyorsun , turabi niye şimdi bayanları kışkırtıyor yani ne gerek var yok yalanlandan ağladilar demeye seda ya ( ki gerçekten Begüm ve sahra üzüldü )
Yani turabi gerçekten bazı şeyleri bilinçli yapıyor
@Harunnn60 seda çocuk değil ki elbet geri döner hasangil fazla abarttığı olayi
Seda çocuk ya
gülerek karşılıyor herseyi

o biraz zor işte,birincisi serenayın grubu 4 kişiler mervelerin grubu ise 5 yani mervelerin grubundan çıkacaktır karar hem belli mi olur belki kaybederlerse merve birinci olur zaten ilk üçte zor değil

Uff şimdide oraya mı açıklık getireyim. Begüm bir defa yapmacıktı orada ki her şeye ağlıyor o kız. Sahra doğruydu zaten Turabi'de Begüm'e dedi.

turabi'nin seda olayında bana göre yaptığı iki tane terbiyesizlik vardı
) birincisi ;sen herkes kıza ne oldu diye merak ederken bir tarafını kaldırıp hilmi ile birlikte barakadan dışarı bile çıkma sonrada kız bulunduğu an kalk ve kız için üzülenleri kıza kötüle. turabi'nin yaptığı diğer bir saçmalık ise bozok, seda'ya deil zıpkına bir şey oldu diye üzüldü demesiydi. e yuh artık diyebiliyorum ancak. bir insan bu kadar kötü niyetli nasıl olur arkadaş?
))))))) sonra da bozok'un tuttuğu balığı sorgusuz sualsiz afiyetle indir
))))) ne güzel istanbul beeeeeee
))))))))) @Harunnn60 @Maskeli Fedai

Son düzenleme:
geçen sene turabi yanılmıyorsam anıla zıpkın meselesinde yanlış yapmıştı .zıpkının ipini koparıp kolye filan yapmıştı
)))turabinin şimdi aynı erkekliği arkasından konuştuğu bozok' a karşı da yapmasını bekliyoruz
))))))))))) @Bully sen bu zıpkın meselesini daha iyi bilirsin yanlışım varsa lütfen düzelt
))))) @Maskeli Fedai sence maçası yer mi turbonuzun ??????
)))))

Eğer sasirsaydi senaryo olurdu))) adam doktora Acun'la mı gitti))), bilmiyor mu durumunu. daha önce tabiki hastaligini biliyor doktora giden kendisi yahuu))

Abi neden Turabinin yaptıklarına çok takıyorsunuz.Arkadan konuşuyor diyorsunuz bunu diyorsanız diğer yarışmacılarında arkadan konuştuğunu kabul etmeniz gerekir.Kişi hakkında düşüncesini söylemek ne zamandan beri arkasından konuşmuş olur abi bu adamlar hiç mi düşüncesini söyleyemeyecek

Zıpkınlı meseleye gelince abi bozokun ordaki tavrı seda içinde olabilir ama zıpkun içinde olabilir yani kişinin düşüncesini bilemezsin ki Turabi de böyle düşünmüştür
Abi nedense bozok ve hasanın özlem için çocuk bakıcısı olur lafını hiç söylemiyorsun.Ona bakarsan bozokta gidip özlemin arkasından konuştuğu halde oyun kazanınca seviniyor vs vs.Bozok un kızlara düşmanca tavırlarını Duygudan bilirsin
@sokak sanati

Abi birde bunu geçelimde Acun bence survivor için çok farklı isimler bekliyordu bence Acun da biliyor all stara yakışan kadro olmadığını

Serenay Berna Sahra Bozok Seda Özlem Fulya Almeda Ahmet Dursun gibilerin yerine daha iyi ve daha iz bırakmış yarışmacılar vardı.Hem Acunun Ahmeti kadroya alması da tamamen zorda kaldığından.Çünkü diğer teklif götürdükleri adamların hiçbiri bence teklifi kabul etmemiş.Acun da el mahkum Ahmete teklif götürmüş

Uff şimdide oraya mı açıklık getireyim. Begüm bir defa yapmacıktı orada ki her şeye ağlıyor o kız. Sahra doğruydu zaten Turabi'de Begüm'e dedi.
Ya tamam da ne gerek var böyle şeylere ya sen oyunlara bak kadın meselelerine niye giriyorsun ama sana şunu söyleyeyim bu turabinin yaptığı şeyi aynısını hakan yapsa burada onu yerden yere vururdun

Bir kez de kabul et ya şurada turabi hata yaptı de yaa
Turabi bile Özür diliyor siz hala kabul etmiyorsunuz
Bak beni sinirlendirdin gerçekten

Ya ben anlamıyorum turabi oyunlarda iyi bazı hareketleri yapmasa iyi adam diyoruz @Maskeli Fedai hala kabul etmiyor
turabi bile bazı hatalarında Özür diliyor hatasını kabul ediyor bizim buradakiler kabul etmiyor

Abi turabi Bozok ve Hasani sevmiyor
Yakın zamanda onlarla arası bozulacak ve bunu kendisi yapacak
Turabi-hilmi-taner-seda özlem de onlara katılabilir belki , yakında böyle bir grup adada olursa şaşırma

@takas aga sms adil değil haklısın ama bir gün içerisinde yapılacak oyun yada oyunlarla olan eleme de adil olmayacaktır bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...