Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyazsoy bu forumda en çok teori sen üretiyorsun birde fazla üretmemek lazım diyorsun
hahah

@beyazsoy allah aşkına herşeyi komple teorisine bağlamak demekle işin içinden sıyrılmamak gerekir. ahmet hangi oyunda oynamış .bu sene hep kaçak dövüştü
)) çoğu yarıştan kaçtı.
ayrıcana eğer bu kurguysa ki ben sonuna kadar bunun acun ahmet ortak kurgusu olduğuna inaıyorum tabi orada mala mal oturup gideceği vakti beklemeyecekti . atar gider hizip elinden ne geliyorsa yapacaktı .oyun namına hiçbir caba göstermedi . birde diskalifiye edilen adamın rahatlığına bakar mısın sanırsın konsey bitmiş adaya geri dönüyorum havasında
)))) ne bir şaşırma ne bir üzülme belli ki dersini son kertede iyi çalışamamış)))) keşke acun 3 adamı dominiğe yollayıp finalde ahmete diskalifiye olduktan sonra nasıl bir tepki vermesi gerektiğinin dersini verselermiş
))))

Son düzenleme:
Beyazsoy bu forumda en çok teori sen üretiyorsun birde fazla üretmemek lazım diyorsun
hahah
ben komplo teorisi çok az uretirim tek komplo teorisi tns ile ilgili. alt metin okuma ayrıdır komplo teorisi ayrı. komplo teorisinde genelde hiç delil olmaz alt metin okumada gerçekte olan ile habere yansıyan arasındaki farktır.

şaşırmamasi normal doktora gittiğinde ne olacağını biliyordur. bu kadar hizip çıkarıp rol yapan ahmet yani üzülmeyi mi unuttu))
vallahi Ahmet baştan beri sakat ayağına pala bile battı rol yapsa bir kaç yarışta öne çıkardı sonra aaaa karnımda ülser var gidiyom der. Ahmet yerine oraya gidecek onlarca kişi var ayrıca

hatta baştan beri der midem ağrıyor kötüyüm diye zemin hazırlanır kimse suphelenmesin diye

Son düzenleme:
zaten nihatın yerine gidecek bir eleman bulamadıkları için midesi asit dolan bir ahmeti zoraki dominiğe yolladı . lakin dominiğe gidecek onlarca ünlü yoktu
))) zaten gökhan keser, survıvor birincisi nihat ,ümit karan varken ahmetin orada ne işi vardı ,demek ki hepsi acuna küsküyü vermiş
)))) oda sonradan anlaştığı sakatlığını bildiği ahmet dursuna kalmış oldu
))))) olay bu kadar açık ve net
))))

şimdi baştan beri gideceği belli mi Ahmet'in. senin ilk kurduğun telde önce bir midem ağrıdı numarası yapmadan sırf merve aydını kollamak için ahmet gitmedi mi. niye midem ağrıdı numarası yapılmadı çünkü tezine göre merve aydının gideceği yeni belli oldu)))

şimdi basit senaryo kuruyoruz ahmet demişki ben erken gideyim demiş. o zaman önceden midem ağrıyor diyebilirdi olmadı bu tezi yıkacak başka bir delil var. bu ahmet adadan giden sarı kızla oylamaya kalmadı mı acun Allem eder kullem eder ilk elemede yollardi. baştan beri Ahmet'in midesi problemliydi baktılar açlık yediği yiyeceklerle daha kötüye gidiyor elediler işte olay bu

merve oflasın 2. olduğunu bu forumda yazdılar ben ne yapayım .onun üzerine de bu tezi sundum
))) bunun akabinde de ahmetin hastalığı bahane merve aydını kurtarma şahane dedim taki merve aydının oflası geçtiği gerçeğini öğrenene kadar. bu olay kapandıktan sonrada ahmetin hastalığını bile bile acunun ahmeti survıvora aldığı tezini savundum tabi buda anlaşmalı sen biraz dur 1 ay içinde seni evine yollarım anlaşmasıydı çünkü son anda nihat kazığı yediği için adaya gönderecek başka ünlü bulamadı .ve ahmet kozunu öne sürmek zorunda kaldı dedim diyorum iddia ediyorum olay bundan ibaret
))sonuçta bu bir tez doğruda olabilir yanlışta ,sadece fikrimizi belirtiyoruz
))) bilinmeyen bir olay etrafında kendi düşüncelerimizi dile getiriyoruz
)))

bazen olaylara burada olduğu gibi çok basit bazen de çok karmaşık ve şüpheci bakıyorsun @beyazsoy bunun kurgu olduğu aşikar ama sen inatla hala çok safiyane bir olaymış gibi bakıyorsun bu olaya
))) acun şimdi çıkıp ahmet hakkındaki bütün söylentiler doğrudur bu bir kurguydu dese ona bile karşı çıkıp acun komple teorisi yapıyor dersin
)))) ne diyeyim senin eşeğin kancık olsun yani ben ne dersem diyeyim sen hep odunumun parası diyecen onun için bu tartışma bir yere varmayacak
))) en iyisi bu tartışmayı kendi adıma burada sonlandırıyorum
)))) seninle tartışmak güzel komplo teorisi kompetanı @beyazsoy
)))))

Son düzenleme:
ilk tezi söylemene nasıl kurduğunu sorgukamiyorum o tezldeki iddiaların ikinciyi çürütüyor diyorum. ilk iddiada "ani" olarak m. aydını kurtarmak için Ahmeti yolladı ikincisi daha olur bir iddia "baştan hesaplanmıştı" ilk iddiaki senin tezini savunma için geliştirdiği adamın karnı ağrıyor neden izlemedik pat diye ortaya çıktı savunması önceden belli olan bir kurguda ilk oynanacak oyundur. Ahmet ikinci hafta karnı ağrır yarışmadan çekilir fragmanda acun şok şok Ahmet'in kivranmasini gösterir reyting için kullanır sonra anlaşma gereği yollar.

haklısın bu komplo teorileri tartışmasında kimse ikna olmaz))) @pompy bol bol yapar ve onu da çürütmek özel zevkim)) ama şimdiye kadar pompy nin ikna olduğunu görmedim. ))) mesela Azizi yıldırıma operasyonun Erdoğan yaptığını savunur. Aziz yıldırım kaç kez bunu bana cemaat yaptı demesine rağmen pompy buna inanmıyor))) komplo teorisi böyle yapanı esir alır onun için dikkatli olmak lazım)))

@Harunnn60 60 seda olayı abartıldığını açık bir sekipde Türabı de bunu dedi.Türabı gil biliyor seda oralarda ondan gitmedilee.Türabı hakliydi sahra ve Begüm yalandan anlatti

@Harunnn60 60 seda olayı abartıldığını açık bir sekipde Türabı de bunu dedi.Türabı gil biliyor seda oralarda ondan gitmedilee.Türabı hakliydi sahra ve Begüm yalandan anlatti
neeee
kendim izledim turabi seda için kılını kıpırdatmadı hilmi ile yan gelip yattı , begüm ve sahrayı sevmediğim halde onların üzüldüğü çok belliydi
sonrs turabi sedaya gelip senin arkandan yalandan ağladılar diye sedayı doldurması çok kötüydü
ya tamam turabi seviyorsun olabilirde bu hatasını kabul et bence

aynen. 🙂 kızı merak etmiyolar barakada keyif yapıyorlar sonrada onu bunu kötülüyor samimi değiller diyor keşke bi kendisine baksa. 🙂 bide bozok'un olta için üzüldüğünü söylür sinsi ya. git yüzüne karşı söylesene.

@china_shangai abi sana katılıyorum Acun kimseyi bulamayınca Ahmete teklif götürdü o da 3 haftaacunu kirmamak için kabul etti ve anlaşma dun bitti

Ahmetin oyunlarda oynamaması takim için birşey yapmaması ve gecen yıl tatil kazanmışlardı ya onun planını yaparken survivora geldim diyor.Ahmetin sasirmamasi ve olduğu gibi kabul etmedi de senaryo olduğunu kanıtlıyor

@beyazsoy

@Billy Kane oönce herkesin arkasından konuşan bir cümle kurmak için 2 saat düşünen sürekli dedikodu yapan adamına bak ayrıca oyunlarda kotu oldugu da bir gerçek

ama ben sana burada katılmıyorum @Maskeli Fedai

seda'nın kaybolduğunun düşünüldüğü dakikalarda hilmicem ve turabi sırt üstü yatıyordu, ve hilmicem "çıkmadı mı daha?" diyordu. aynı anda bozok ve hasan da denizde seda'yı arıyorlardı. sahilde de özlem, nadia ve begüm bağırıp duruyordu. neyse seda uzaklara açılmış biraz ve çıktı ortaya. sonrasında turabi, seda'yı yanına alıp "ya bunlar yalandan üzüldü" temalı konuşmasını yaptı. seda da, "begüm'ün benim için evhamlanması şok şok şok" dedi. hal böyleyken; öncelikle seda'nın sonrasında da turabi'nin...insanlık değerlerine .......koca bir sıfır
)))))))

Son düzenleme:
@china_shangai abi seda olayı abartılmış bir olay onlarda biliyor sedanin çaldığını ondan birşey demeci.Seda gulerek abartiniz diyor Türabı de yalandan sağladılar falan diyor.Seda etkiliyor orda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...