kardeş ben anlamam kıbrıs mıbrıs adam en çok oyun kazanan yarışmacı teke teklerde sen gelmiş çok başarısız diyosun heralde başka hasanla karıştırdın@takas Kıbrıs bireyselinde Son 4 é hiç kalmadı onu kastediyorum. O tabloya kıbrıs oyunu dahil değil.
adalet ordadeğil adalet burda aga@takas aga haklısın zaten merve aydın ve bernadan başka 1.liği hakeden yok sero anıl falan hikaye zaten evet hasanda iyi ama sms i düşük turabi ve hilmicemde şu anda 1.liği hakedenler arasındalar bende hakeden kazansın istiyorum o nedenle adalet istiyorum ama olmuyor
olabilir istisnalar kaideyi bozma bu onun en başarılı yarışmacı olduğu gerçeğini değiştirmiyorYok bireysel dokunulmazlığı demiyorum. Uzun bir parkur var ve 3-4 aşamadan oluşuyor. O parkurda çok kötü performans sergiliyor. Hız, beceri güç hepsi var oyunda ama hiç Son 4'é kalmadı daha. @takas
Ahmet'in kazandığı uzaktan taşla mermer parcalamali bir oyun. O basit.
aga geçmiş oyunlar ne alaka o zaman 5 tane oyun oynarlar 3 ünü kazanan kalır tek oyun demedim zaten@takas aga ama elemeyi tek bir oyunla yapmakta pek adil olmaz bence oynadıkları bütün oyunlardaki başarısına göre eleme olmalı tek bir oyunlada adamın şanssızlığına denk gelir elenir o da pek adil olmaz bence
aga 5 tane oyun koyacak yapan yapar yapamayan elenir bu kadar basit bence sms ten daha etkili ve güzel olur@takas aga yani survivordaki tüm başarısı etkili olsun diyorum öyle olunca acun yine oyunları kişiye ayarlayacak ve adaleti bozacak yine
Ya iyi güzelde , seda kaybolduğu sırada kolunu bile kaldırmadi sonra seda bulununca seda ya , sahra ve Begüm yalandan ağladilar senin için diye diye kızı doldurdu
@china_shangai @eskici
Bu arada aga Turbo hasandan ve hamamdan güçlü.Adam pergoans olarak en iyi.Hatta çamur oyunu vardı neredeyse 2 tur geriden geldi uçtu adeta ama atış yapamadi @takas
buna yarışmayı izleyen herkes şahitYa iyi güzelde , seda kaybolduğu sırada kolunu bile kaldırmadi sonra seda bulununca seda ya , sahra ve Begüm yalandan ağladilar senin için diye diye kızı doldurdu
@eskici @china_shangai sizde şahitsiniz)
dün gece kabul etti yaptığı hareket doğru değil diye söyledi@Maskeli Fedai kabul etmiyor işte sorun burada
Bozuk saat misali yanidün gece kabul etti yaptığı hareket doğru değil diye söyledi
Evet bende öyle düşünüyorumdedik ahmet gidecek diye.
üzüldüm şahsen. adam ne güzel trollük yapıyordu adada. kavga çıkarıyordu millete sataşıyordu falan.
bu arada merve'nin ağlaması ahmet'i çok sevdiğinden deil)))).
1- benim gibi birisi burada dururken nasıl serenay birinci olur?
2- şimdi ahmet reyiz gidiyor, ben bu grubu nasıl örgütlerim?)))))
iddiamı tekrarlıyorum
ahmet dursunun sakatlanması ve adadan gönderilmesi önceden kurgulanmış bir olay. malumunuz nihat doğan yarışmaya katılacaktı fakat talihsiz bir tweet atmıştı. e o kadar sert tepki alınca acun apar topar nihat yerine ahmeti çağırdı ahmetin bir şartı vardı o da adadan en kısa sürede ayrılmak kısaca ahmet tatilini yaptı ve evine döndü.))))
daha basiti var seranay kendini yazdirsin(daha büyük kapışma olur hem) direk merve aydını yazsın. ama merve giderse o ada aç kalır. evinde tok karnına serenaya taktik vermek kolay))))Eğer bu taktiği serenaylar uygularsa merve aydın ancak bu şekilde gider ve serenay intikamını almış olur merve denhahah
@sokak sanati @ABAY_06 @Bully @Maskeli Fedai @beyazsoy @Billy Kane @china_shangai @Yakamoz-Asi @sürgünüm @eskici @Yiğitt @HachiKo
copmlo teorilerinden uzak durmak lazım bağımlılık yapıyor)) herşeyi komplo teorisinde açıklamak zorunda kalıyor insan))), Ahmet'in karşı guruba verdiği savaş ortada hepsini adadan yollayacağım demez. hatta o dokunulmazlık oyununda bu kadar ugrasmazdi. karşı gurup kendi ismini yazdığında olabilir yarışlarda iyi değilim der kenara çekilirdi. kim ne diyecekti bu durumdadedik ahmet gidecek diye.
üzüldüm şahsen. adam ne güzel trollük yapıyordu adada. kavga çıkarıyordu millete sataşıyordu falan.
bu arada merve'nin ağlaması ahmet'i çok sevdiğinden deil)))).
1- benim gibi birisi burada dururken nasıl serenay birinci olur?
2- şimdi ahmet reyiz gidiyor, ben bu grubu nasıl örgütlerim?)))))
iddiamı tekrarlıyorum
ahmet dursunun sakatlanması ve adadan gönderilmesi önceden kurgulanmış bir olay. malumunuz nihat doğan yarışmaya katılacaktı fakat talihsiz bir tweet atmıştı. e o kadar sert tepki alınca acun apar topar nihat yerine ahmeti çağırdı ahmetin bir şartı vardı o da adadan en kısa sürede ayrılmak kısaca ahmet tatilini yaptı ve evine döndü.))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?