Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Billy Kane harbiden adam geçen haftadan sonra yaa.ss hiç zevkli de olmuyor Anil'ı böyle yenmek.

@Bully bir şey olacağı yok bence. Dediğin uzak ihtimal. Hakan - Turabi olayını açıkladım bu arada.
Hemen cevap vereyim. Hakan'ın gönüllülerin tarafına Turabi'yi kışkırtma amaçlı gittiğini düşünmüyorum. İstem dışı olmuştur. Orada haksız olan yüzde yüz [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] dir

İkincisi Hilmicem'i karıştırması doğru değildi evet ama ona da bir açıklamam var. Hakan o kargaşada Hilmicem'in de kendisini ittiğini zannetmiş olabilir. Zaten kameralar var Hakan salak mi yalan söylesin?

[HASHTAG]#allstarhakanhatipoglu[/HASHTAG] yu yedirmeyiz

en son böyle karışık bir denklemli fragmanı ilk hafta yapmışlardı ve o haftada duygu elenmişti , umarım merve oflaz elenmez

Tabi ki yaniliyorsun @Bully .
Biz adamı karşıya gönderdik görmeyelim diye o burnunun dibine kadar giriyor. Ben şahsen [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] gibi yapardım. Az öteye git derdim. Adamım sonuna kadar haklı.

[HASHTAG]#tilkihakan[/HASHTAG] #jaguarhilmi'yi dahil ettiğinde gerçek niyetini gösterdi zaten. Tartışmaya açık bir konu olmamalı bu.
Hakan'i öyle zannettiyle falan kurtaramazsin. Ama kötü niyetine görebilirsin.

sizin seda ünlülerde dolaşıyordu paso , acun bile dedi , sen hala turabi ittirmekte haklı diyorsun , hakanda o zman diğer tarafa geçebilir bence

@sokak sanati [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] haklı olsa niye diskalifiye olsun
[HASHTAG]#acun[/HASHTAG] Hakan'a değil Turabi'ye ceza verdi.

[HASHTAG]#survivorhakan[/HASHTAG] kötü niyetli değildi, dediğim gibi kameraların olduğunu biliyor. Acun oradan durumu görebilir. Hilmicem'in kendisini ittiğini birkaç kez tekrarladı. Demek ki öyle hissetmiş. Burada iftiracı durumuna düşmüş gibi görünse de durum yanlış anlamadan kaynaklı.

acun nun önemli gelişmeler oldu demesinden ve gönüllülerin şaşırarak bakmasından ise karşı taraftan birinin diskalifiye olması kuvvetle muhtemel. geçen yıl sahra-berna olayında da böyle demişti

@sokak sanati @Bully

Geçmesine bir şey demiyorum. Turabi'nin dibinde bitmis resmen adam. Yuzsuz istemediği alana girip durursa adamda patlar haklı olarak. Turabi orada tamamen haklı değil ama Hakan da iyi niyetli değil. @Harunnn60 . Ayrıca Seda ile hakan bit değil. Hakan gönderildi takımca.

diskalifiyelik bi durum olduğunu düşünmüyorum ben. acaba birinin yakınına mı birşey oldu. Allah korusun.

turabi ittirmesi çok yanlış bence , kendiside yanlışını kabul etti özür diledi hatta , ama sen niye kabul etmiyorsun anlamadım

neyse internetteki bir yorum

Acun bi takim degisiklikler oldu diyor millet hala hakanlardan biri birinci oldu merve aydini elediler felan diyorlar . Heleki gonulluler tam kadro asiri sasiriyorlar acunun dediklerine.. ve turabi ahmet? Gibi birsey diyor fragmanda

Cok buyuk ihtimal Ahmet dursunun basina yine bisi geldi bu sefer hastanelik birsey oldu veya kendi bu kadar yeter saglik daha onemli diyip birakti

@sokak sanati @Bully @eskici @Yiğitt @Billy Kane

Acun kurak gereği attı. Yoksa oda Hakan'i biliyordur yani.
Hakan orada tamamen kiskirtmak için var. Daha fazla uzatmak istemiyorum. @Bully

Hayır bende ittirmeyi yanlış buluyorum ama öyle diskalifiyelik olayda göremiyorum. @Harunnn60 ayrıca ittirme öyle dertte değil yani. Hakan daha öncede yaptı bunları. Her şey ortada. Her seferinde de yapacak.

@sokak sanati bence de uzatma daha fazla.

@Harunnn60 öyle bir şey varsa geçmiş olsun Ahmet'e. Ama adadan o şekilde gitmesini istemem onu Hakan'lar yollasın.

bu akşam olacak olan ve sonunda hepsinin ağzının açık kaldığı şey bence ahmet veya pascal'dan birinin gitmesi. bana göre bu ahmet. merve aydın başkası için ağlamaz.
))))

başka bir ihtimal oyun esnasında bir sakatlık olmuştur sonra sakatlanan kişi (pascal veya anıl da olabilir) artık yarışamayacak denmiştir ama merve aydın ona da ağlamaz. hatta diğerleri sakatlansa aynı gün "zayıf olan bir şekilde böyle elenecek, çok iyi oldu taam mı" der, sevinir. dolayısıyla ahmet gitti.
)))))

Son düzenleme:
fragmanda her şey açık aslında. turabi ahmet diyor. tanıtımın sonunda ahmet gergin bi şekilde gösteriliyor.

büyük ihtimal Pascal gidiyor çünkü kızlar pascali çok seviyor Pascal kızları çok koruyor şefkat gösteriyor diğer erkeklere bu kadar uzulmezler bu durumda seranay birinci oldu. anılın kasları sönünce oyları da sönmüş)))

bir de bozok, hasan, hilmicem... ulan hepiniz mi turabi'ye özeniyosunuz? herif kendine benzetti sizi sonunda.... @Bully

birde oyun esnasında tekbir olayı oldu .zamanını hatırlayamadım
))
benim anladığım hasan tekbir çekerek sevinmedi, oyun oynanırken hakan tam puan alırken allahuekbeer diye bağırdı, oyun bitince de hasan kendince hakan'a tepki gösterdi tekbir öyle değil böyle çekilir diye.....
)))))) sen ne diyon bu işe @beyazsoy

Gönüllüler takımı çok itici ya , hiç mi düzgün insan olmaz ?

@Harunnn60 yarışmacılar hakkında birşey söylemek istemiyorum ama o sahra nedir kardeşim öyle? evlat olsa sevilmez,sevgili olsa öpülmez o kadar yani.
))))))))

hasanin tekbir getirmesini izlemedim. ama hakanın tekbiri tam yerindeydi. gerideydiler son bir kuvvetle ( taş tekerlekleri yuvaya yerlestiriken) tekerleği yerine getirince tekbir getirdi. bu tedbirini psikolojik alt metni (hasan giden mesaj ) Allah bizimle görüyorsun bakın bu kadar güçlü rakiplere rağmen kazandık demek. Hasan bu mesajı almış içine oturmuş büyük ihtimal ve 9-6 dan 9-9a getirce hayır Allah sizinle değil bizimle demek istiyor ve o coşkuyla ve Hakan'a kızgınlıkla tekbir getiriyor . yani bu tekbir bilinçaltında refleks olarak oldu. Hasan planlı bir şekilde yapmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...