İnşÖzlem Sahraya vuruyor sanki diskalifiye olabilir
Var da aynı tad değil.Simit Sarayı yokmu sizin orda
özlem niye olsun? özlem tutuyor asıl vuran sahra.Özlem Sahraya vuruyor sanki diskalifiye olabilir
Pardon yanlış yazmışım.özlem niye olsun? özlem tutuyor asıl vuran sahra.
Hiç yoktan iyidir be Ömer'imVar da aynı tad değil.
Hayir kendi yaptigi degil.karsilastir bakalim.
bugün birazdan diye ünlülerin bireysel dokunulmazlık oynadığını gösterdiler eğer bugün içinse gönüllüler kazanmış demektir ve acun büyük bir hata yapmış demektir
Hayır ya verilen o o fragman bireysel dokunulmazlık değil, hem ünlüler hem gönüllüler yarışıyor çünküGönüllüler mi kazandı şimdi dokunulmazlığı
Hakan'ın boynunda kolye yoktu demek ki sembolü alamadı umarım merve oflaz almıştır sembolü.
Serenay'ın kesin 1.olması lazım yoksa Hakan ya da Merve gidecek.
Ben izlemedim valla bilmiyorum.Hayır ya verilen o o fragman bireysel dokunulmazlık değil, hem ünlüler hem gönüllüler yarışıyor çünkü
Onu bende anlamadım.Ben izlemedim valla bilmiyorum.Hem ünlülerin hem gönüllülerin yarıştığı sembol oyunu Pazartesi değil miydi
İlginç.Onu bende anlamadım.
Ama gördüm seramik kırıyorlardı ama taner ve hasanda vardı kıranlar içinde. Anlayamadım
fragmanı izlemedim ama dediğin o oyunu duygu çetinkaya'nın olduğu sezondan hatırlıyorum ben sembol değil normal oyun(du).Onu bende anlamadım.
Ama gördüm seramik kırıyorlardı ama taner ve hasanda vardı kıranlar içinde. Anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?