herkes kalbinin ekmeğini yer Allah hakana ufak bozaga büyük))Bizim erkeklerde yeneteksiz arkadaş. Hakan geçen gün küçük bir balık yakalayıp kendisini sakatladı.
Bozok'un tuttuğu balığa bakın.
herkes kalbinin ekmeğini yer Allah hakana ufak bozaga büyük))Bizim erkeklerde yeneteksiz arkadaş. Hakan geçen gün küçük bir balık yakalayıp kendisini sakatladı.
Bozok'un tuttuğu balığa bakın.
oyun turboyo göreydi hızlı olan kazandı düşün hakan herkesten önce geldi ama solak olduğu için kazanamadı@beyazsoy Turbo gömdü mu bugün
Cümlende anlatım bozukluğu söz konusu pek bir şey anlamadım aga.Hırboyu gördünmü geçen sene Akın diyor bu senede Hakan oraları karıştırıyor @Bully
Anlatım bozukluğumuTebrikler ünlülere çok sevindim galibiyete.Kızlarımız süperdi hepsine helal olsun Doğukan da atış şanssızlığını kırdı sonunda, darısı Hakan'ın başına.
Turabi yine göz kamaştırdı ikiyüzlülüğüyle.Ya arkadaş şu gönüllüler takımında Turabi'ye laf edebilen biri de yok hepsi kedi gibiler onun yanında. Hasan, Bozok hepsi sus pus.
Anıl, Merve ve Almeda Berna'nın iyi dedikodusunu yaptılar. Anıl'ın yarıştan sonra Berna'ya sarılıp sonra arkasından konuşması ilginç.
Berna'yı Hakan'ların gruba bekliyoruz.
Cümlende anlatım bozukluğu söz konusu pek bir şey anlamadım aga.
Hırbo bir şey mi dedi yine ben maç yüzünden başlarını kaçırdım.
Cümlenin sonuna "diyor" kelimesini eklemeyi unutmuşsun ondan anlamadım.Anlatım bozukluğumuAkın'la Hakan aynı diyor yani geçen sene Akın oraları karıştırıyordu bu senede hakan oraları karıştırıyor diyor bunun neresi anlamadın onu anlamadım bende
Bekle yarın yükselticekKendim yemiş kadar oldum.
Ünlülerin erkekleri tırt tırt tırt. İnsan utanır be! Kızlar simit ısmarladı resmen erkeklere. Doğukan iyiki aldı, alamasaydı kesinlikle gönüllüler alacaktı oyunu.
Kızlar süper ya, Almeda en zayıflarıydı o bile son 2 oyundur 2/2 yapıyor, helal olsun.
Mervem yine gösterdi kendine. Bu kız ordaki çoğu erkeği geçer cidden, helal! Bir atışta 3`nü devirdi.
Bu arada Hakan hangi vitesi yükseltecekti?
Simit Sarayı yokmu sizin ordaCanım çekti ya o peğnirli simitten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?