Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hırboyu gördünmü geçen sene Akın diyor bu senede Hakan oraları karıştırıyor @Bully

Tebrikler ünlülere çok sevindim galibiyete.
Kızlarımız süperdi hepsine helal olsun Doğukan da atış şanssızlığını kırdı sonunda, darısı Hakan'ın başına.

Turabi yine göz kamaştırdı ikiyüzlülüğüyle.
Ya arkadaş şu gönüllüler takımında Turabi'ye laf edebilen biri de yok hepsi kedi gibiler onun yanında. Hasan, Bozok hepsi sus pus.

Anıl, Merve ve Almeda Berna'nın iyi dedikodusunu yaptılar. Anıl'ın yarıştan sonra Berna'ya sarılıp sonra arkasından konuşması ilginç.

Berna'yı Hakan'ların gruba bekliyoruz.

Hırboyu gördünmü geçen sene Akın diyor bu senede Hakan oraları karıştırıyor @Bully
Cümlende anlatım bozukluğu söz konusu pek bir şey anlamadım aga.

Hırbo bir şey mi dedi yine ben maç yüzünden başlarını kaçırdım.

Anlatım bozukluğumu
Akın'la Hakan aynı diyor yani geçen sene Akın oraları karıştırıyordu bu senede hakan oraları karıştırıyor diyor bunun neresi anlamadın onu anlamadım bende

Kendim yemiş kadar oldum.

Ünlülerin erkekleri tırt tırt tırt. İnsan utanır be! Kızlar simit ısmarladı resmen erkeklere. Doğukan iyiki aldı, alamasaydı kesinlikle gönüllüler alacaktı oyunu.

Kızlar süper ya, Almeda en zayıflarıydı o bile son 2 oyundur 2/2 yapıyor, helal olsun.

Mervem yine gösterdi kendine. Bu kız ordaki çoğu erkeği geçer cidden, helal! Bir atışta 3`nü devirdi.

Bu arada Hakan hangi vitesi yükseltecekti?

Anlatım bozukluğumu
Akın'la Hakan aynı diyor yani geçen sene Akın oraları karıştırıyordu bu senede hakan oraları karıştırıyor diyor bunun neresi anlamadın onu anlamadım bende
Cümlenin sonuna "diyor" kelimesini eklemeyi unutmuşsun ondan anlamadım.

Hakan adayı karıştırmadı ki Hakan gitmese de o takım ikiye bölünürdü hırbo boş boş konuşmasın.

Gönüllülerin kızları çok zayıf.Ünlülerin erkekleri de oyun kazanamadı mesela ama onlar burun buruna gelıyor atışlara veya önde gelip veriyorlar.Bu her zaman böyle gitmez.Gönüllülerin kızları fark yiyor.

Dokunulmazlığı alacaz büyük ihtimal yarınki oyun ünlülerin oyunu.

Gönüllüler birbirlerine giriyor oh olsun.

Turabi kim ya için pislik dolmuş diyor Begüm'e.Ne yaptı Begüm sana Begüm'e niye bu kadar dolusun.Neyse Allah'ım inşallah Turabi Begüm'den önce gider.

Bekle yarın yükselticek

oyun çekişmeli geçti yine.Kızlarımız bu oyun çok iyidi hepsi oyun kazandı,doğukanda son oyunda güzel yarıştı.Yarının fragman az önce çıktı heyecanlı olacak

Turabi'nin boynunda dokunulmazluk kolyesi vardi fragmanin sonunda.

Canım çekti ya o peğnirli simitten.

Yine Acun medya yine hata.

O fragmanı sitede düzeltirler ama çok geç artık.

Tebrikler ünlüler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...