Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Susmayan Turabi yapmışlar.
Hakan için söylediği o saçma söz ne öyle.

Hakanlarin grup kendilerini magdur gostermek icin bol bol aglayacak bu hafta.Buraya yaziyorum.

Fulya gittikten sonra adada neler oldu diye bi video izledim.Orda Hakan'la Merve kadinlar gununde kadinlari yazip birbirleriyle carpistirip gonderdiler diyip ayipliyorlar.Yapmaya calistiklari algiya bakar misiniz yani...

sana katılıyorum

Serenay'ın haftaya 1. Olması gerekiyor. Çok çalışmalıyız. [HASHTAG]#disiaslanserenay[/HASHTAG]

@sokak sanati Anıl'ı Gizem Karaca 1.yapmış meğersem.

[HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] yine gereksiz gereksiz konuşmuş, halbuki ona olan nefretimi ertelemiştim bir süre.

[HASHTAG]#sinsiahmetdursun[/HASHTAG] un Serenay 1.olduğundaki yüz ifadesini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Aynen gördüm.
Zaten sevmiyordum o beceriksizi iyice sildim.

anılı sevgilisi 1.yaptı diyenler artık dursunlar bahaneden başka bişey değil bunlar, ona bakılırsa demet hanım falan da turabi demişti o yüzden böyle şeyler bahane edilemez

DUYGU ÇETİNKAYA: BEGÜMÜ KİMSEYE YEDİRMEM @Cengo @Yiğitt

@Bully aga harbiden ne alakası var herkesin bir çevresi var gizemin desteği de var tabi ama anılın destekçisi çok 1.olması çok normal bunu gizeme bağlamak yanlış bence

Aynen bende seroya atacağım oy.
Helal olsun.

Eğer Hakan dokunulmazlığı alırsa ben de Sero'ya baya destek çıkacam o bizim umudumuz.
Turabiciler de Sero'nun arkasında inşallah [HASHTAG]#disiaslanserenay[/HASHTAG] zirveyi alacak.

Ahmet'in gittiğini görmek için sabırsızlanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...