Hazem
Favori Üye
anlamsız mı ilk önce sen kendi yorumlarını oku sevmediğin yarışmacıları yerden yere vuruyosun ama onları tutanlar ve sevenler de var bu kışkırtıcı değil miNe anlamsız konuşuyorsun sen öyle ve de kışkırtıcı.
anlamsız mı ilk önce sen kendi yorumlarını oku sevmediğin yarışmacıları yerden yere vuruyosun ama onları tutanlar ve sevenler de var bu kışkırtıcı değil miNe anlamsız konuşuyorsun sen öyle ve de kışkırtıcı.
anlamsız mı ilk önce sen kendi yorumlarını oku sevmediğin yarışmacıları yerden yere vuruyosun ama onları tutanlar ve sevenler de var bu kışkırtıcı değil mi
tamam da kardeşim sen okadar ağır konuşuyosun ki sevdiğim yarışmacılar hakkında sinirlenmemek mümkün değil bende gönüllüleri sevmem ama böyle yorumlar yapmadımSen benim hakkımda yorum yapıyorsun ki ben istersem buna müsade etmem. Ben ise istesede istemede yada zaten oraya çıkarak onlar hakkında konuşulmayı kabul etmiş insanlarla ilgili yorum yapıyorum ve buna kimse engel olma yetkisine sahip değil. Hani az önce dedin yaa düzgün yorumla diye eğer sana demiş olsaydım kabul ederdim ama emin ol seni düşünerek yapmıyorum o yorumları. Hee orada etiketledim haksız çıktığını görmen için.
tamam da kardeşim sen okadar ağır konuşuyosun ki sevdiğim yarışmacılar hakkında sinirlenmemek mümkün değil bende gönüllüleri sevmem ama böyle yorumlar yapmadım
madem biliyosun bunun yanlış olduğunu,birisinin sevdiği yarışmacın hakkında böyle konuştuğunda sinirlediğini,kendini zor tuttuğunu sen neden yapıyosun yapmaSinirlenebilirsin. Mesela burada Revan Turella diyor lakaplar takıyorlar, Striptiz direği ile ilgili laflar söylüyorlar bir şey diyebilir miyim hayır. Bende bu yorumlara karşılık istediğimi yazabilirim. Merak etme bende sinir oluyorum ve o şikayet butonuna basmamak için direniyorum.
madem biliyosun bunun yanlış olduğunu,birisinin sevdiği yarışmacın hakkında böyle konuştuğunda sinirlediğini,kendini zor tuttuğunu sen neden yapıyosun yapma
ok tamam yani ne desem boş.Yapmasından memnun değilim ama yapmakta sorun görmüyorum. Her şey doğru olacak diye bir şey yok.
bu kadar ciddi takılmayın ya sonucunda böyle tartışmalar oluyor işte. ağır konuşmalar olabilir sende aynı şekilde cevap ver tatlı tatlı tartışalım. aksi çok sıkıcı.. şu anda olduğu gibi.
@sokak sanati gülecem gülemiyorum o nasıl bir şey öyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?