Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle oylama ile ilgili bir kaç kelime konuşmak istiyorum. (Özlem temsili)

Anıl çok sempatik birisi. Oyunlarda biraz daha güçlense iyi olur. Merve ile birlikte favorim zaten. Tebrikler.

Serenay 2. olmuş, ona da tebrikler ama son dönemde düşüklük var performansında.

Merve Aydın 3. olmuş. Açıkcası çoğu cephe aldığı için daha düşük bekliyordum, çok sevindim, eminim daha da yükselecektir. Bravo.

Pascal`ın oy yüzdesini ilk defa görüyoruz. Gayet iyi. Demek daha da güçlense şampiyonluk ihtimali bile var.

Merve Oflaz beklediğimden daha düşük oy almış.

Doğukan bu donuklukla iyi oy almış.

Berna beklediğimden düşük. Umarım yükselir.

Ahmet Dursun oynamadığı sürece daha da düşecek.

Hakan ara karıştırmaya çanak tuttuğu için ve Tolga karelin örneği olduğu için kötü oy aldı.

Almeda o kadar emek verdi, umarım yükselir.

Fulya bence 11. olarak fazla oy almış. Sırası olmamalıydı.

Bu arada hiç heyecanlı olmuyor, artık bakmayacağım internetten.

Berna'nın daha yüksek oy alması lazım çok iyi oyunlarda birdaki sms'de yükselcektir.

Fulya gidince umarım Ünlüler de birleşir ve ilk oyunlardaki gibi seri yapmaya başlarlar tekrar...

Pascal elenmesin de kim birbirini yiyorsa yesin.

Merve Aydın nasıl üçüncü onu da anlamadım.
En güçlü kız zaten 1. olması gerekiyordu bence. Orda en çok emek veren o zaten ünlülerden.

Pascal elenmesin de kim birbirini yiyorsa yesin.

Merve Aydın nasıl üçüncü onu da anlamadım.
Pascal'ın performansını beğenmiyorum pek daha iyi olmasını beklerdim oyunlarda pasif kalıyor beni hayal kırıklığına uğrattı ama Ünlülerin erkeleri çok kötü durumda hepsi böyle giderse oyun kazanmaları zor

Merve'nin bazı hareketleri hoşuma gitmiyor ama oyunlarda iyi normal 3'üncü olması bence Sero 2'inci olmuş

Pascal o kadar kartal işareti yapıyor anca 4. Olmuş)))) bjk bu kadar kötü mü))

Fulya gidince umarım Ünlüler de birleşir ve ilk oyunlardaki gibi seri yapmaya başlarlar tekrar...

En güçlü kız zaten 1. olması gerekiyordu bence. Orda en çok emek veren o zaten ünlülerden.
Uğraşıyor mu yoksa kenardan gaz mı veriyor?
Pascal her haliyle iyidir boşver.

Pascal o kadar kartal işareti yapıyor anca 4. Olmuş)))) bjk bu kadar kötü mü))
Ne alaka.

Serenay'ım 2. oldu. Sevindim. Haftaya 1.olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıcaz. Biz kendimize güveniyoruz. Fulya gitti üzüldüm sonuçta Serenay'ın grubundaydı neyse her koyun kendi bacağından asılır, haftaya 1. Olacağız.

@KayıpSehir o yüzden smslere yükleneceğiz ama Seda iyi kızdır diyorum herkese saldırıyor.Daha dün Begüm'e ikimiz fedakarlık yapıyoruz diyor şimdi sinirlendiriyor.O kızın sorunları var hakkaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...