Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taner böyle Turabi'nin yanında yata yata en az birleşmeye kadar gider.Ne güzel hayat ya.

Bi de Turabi konseyde Begüm'e yaptığı giderle Taner'i yazmanın önünü başka bi yolla da kapadı.Neymiş patates vermiş.Duygu da onlara yemek yapmıştı.O zaman onu da yazmasalardı.Zaten Taner'i Turabi ve Hilmicem'in oy potansiyelini gördükleri için de yazmaktan korkacaklardır bundan sonra.

Neyse zaten ben ünlülerci olduğumdan Taner'den her oyunda +1 puan gelecek.Sıkıntı yok benim için.

Şimdi Turabi-Hilmicem-Taner as kadro olmak üzere Nadya,Seda bir grup.Sırasıyla hedefleri Begüm,Hasan,Bozok,Özlem şeklinde olacaktır.Hasan'ın smsteki sıralamasına üzüldüğümü de belirteyim.

Son olarak belki çok erken ama büyük konuşuyorum.Bence bu hareketinden sonra Hilmicem %95 Allstar'ın şampiyonu olacak ama o alnından akıttığı soğuk terler ve yusuf yusuf halleri gözümden kaçmadı ne yalan söyliyim.

Son düzenleme:
Ne halkı ya kim oy yollar buraya ergenler sadece

Bende şimdi izledim. Ne yalan söyleyeyim Duyguyu sevmem ama Hilmicemden nefret ettim.

Seda gönüllülerde tek desteklediğim isim ama biraz gereksiz buldum yaptığı hareketi. Büyük antipati topladı.

turabi şampiyon beyler rahat olun artık

Madem @Yiğitt Ünlülere destek vermeye başladı ve @eskici zaten gönüllüleri sevmiyor tamamen gerçek duygularımı paylaşayım bende.

1.si Turabi'nin oyunların 1.si olduğu gibi Gönüllerin 1. olmasına çok çok çok çok çokkkkkkkkk çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkksevindim.
Duygu'nun dediği gibi Allah gönlüme göre verdi.

2.si Hilmi Cem'in şoke edişi. Adama hak vermiyor değilim. sürekli tartışmanın olduğu bir ortamda asla bulunamazdım ve bunu bir kere deneyim ettikten sonra 2. kez yaşamak hayatta istemezdim. ben Hilmi'yi sonuna kadar destekliyorum. Çok akıllı davrandı. Kaybedersede kazanacağı bir yarışa girdi. Turabi'ye de kazandırdı.
Çokda heyecan yaptırdı.

3.sü Duygu'nun elenmesi. Son 1 dakikaya kadar hiç sempatim yoktu ama giderken uzaktan belli olmuyor ama adam gibi adammışsın dedi. Bu da başta @Bully olmaz üzere @HachiKo @RevaN @ABAY_06 @eskici gibi dostlarımıza qapaq olsun.
Hayır bu arkadaşlara zaten Turbo Turabi 1. olarak içlerine kocaman bir derdi koydu, Duygu sen niye bu adama adam diyorsunda bunların derdini büyütüyorsun.
Geçmiş olsun bebekler.
Siz hala ısrar etsenizde TURBOTURABİ adam gibi adam.
Hee bu kız Hilmi'ye cephe aldı şimdi bu kafayıda çözemedim. Kız psikopat gibi etrafa saldırıyor. Özlem'e omuz atıyor sorund eğil diyor birde haklı çıkıyor ve ben Hilmi'yi 1. yaptım beni yazamaz diye vşcdan yaptırıyor. Eğer sen olmasan 2013'de Hilmi'ler daha çok yemek yerdi. Tamam başarılıydın ama insanların başarısız oluşunda da etkendin.

4.sü kazanılan oyunumuz.
Süper oldu. Afiyet olsun Hilmi'ye, Turabi'ye, Seda'ya, Nadya'ya.

5.si Halk oylaması. Taner ile Begüm yer değiştirse süper olurdu. Onun dışında beklediğim gibi. Sahra'nın artık itici gelmediğini görüyoruz.

6.sı @RevaN 'nın safsatası.
Yaa Revan sen cidden şaşırtıyorsun. Hayır sanki Serenay oylamaya beni çıkart dedi. Bu neyin kafası yaa. Merve'nin yaptığı satmaktı ama Turabi arkadaşının ricasını kıramadı ki ben olsam Hilmi Cem gibi yapardım.
Adam bıkmış kavgalı ortamdan ve biraz empati kurarak hak vermeye çalışın.

7.si Survivor'ın bu kadar çetin geçeceğini ebklemiyordum. Helal olsun ekibe.

Camoka hasan ın sms desteği malesef fazla değil gibi adamın dibi hepsinden güçlüdür inşallah bi şekilde kazanır

7'inci olması saçmalık Taner'in bile gerisinde bu sonuçlar rezillikten başka bişey değil

Hala şaşkınlık içerisindeyim.. Ne umutlarla gitmişti Duygu oraya

7'inci olması saçmalık Taner'in bile gerisinde bu sonuçlar rezillikten başka bişey değil

Başarıya göre sıralanmıyor ki. Mesela geçen yıl Müge ilk3'de başlamıştı. Bence şaşırtıcı durum ama çokda abartılacak bir şey değil.

@sokak sanati Acunn.com'da Duygu'nun röpörtajını izledim ve Begüm'le ilgili hiçbir şey dememiş ya.Ya kız adada o gitti diye ağlamış.

Son düzenleme:
acun artık sanal reklamlarını sübliminal mesajlarla yapıyor. nice 'pepsi' parkur bro
))

@beyazsoy hocam
sen hilmicemin turabiden daha zekı oldugunumu düsünüyorsun turabi sulu götürür susuz getirir

İnsanlık,başkalarına kusur bulmakla değil,kendi kusurunu bilmekle gelişir.kendini başkalarından üstün görüp .karşındaki insanları küçümsemek,kusur aramak haddini bilmemenin birincil sebebidir
))) @Nisa haddini daha fazla aşma, bir daha ki sefere bu kadar kibar olmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...