Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan yine cok iyi analizler yapiyor.

Konseyi büyük merakla bekliyorum..

Serenay'a bak sen. Evet güçlüyü göndermek farklı bir bakış açısı diyor. O zaman Merve seni gönderdiğinde her yere çıkıp sızlanmayacaktın.

Büyük ihtimal Duygu 1. olacak. Çünkü, kimse ilk haftadan tehlikede olmayan favori yarışmacısına oy göndermez. Ama Duygu fanları, Duygu elenmesin diye oy yağdırmış ola bilirler.

2 gundur fragmanda gosterilen seyler bolumde yok.Seda Duygu'ya global dunyada var mi boyle bi insan varligi diyordu.Orasini gostermedi fghjkls.

Kızlardan merve aydın a gıcık oluyorum bos boş konuşuyor zaten burda ne işi var anlamış değilim

@eskici camoka her oyunda iyidir

Kızlardan merve aydın a gıcık oluyorum bos boş konuşuyor zaten burda ne işi var anlamış değilim

@eskici camoka her oyunda iyidir
EN iyi kız yarışmacı olduğu için.

Turabi, Hilmicem, Taner ve Nadya 4'lüsü kesinlikle Duyguyu yazmak için kulis yaptılar. Seda ve Özlem de Duyguyu yazınca olan oldu.

Eğer kulis yapılmasa ilk çıkan Taner olurdu.

Böyle konseymi olur ya. Göndermeden önce insanı rencide ediyorlar.

Göndermeninde bir adabı olmalı.

Turabi'nin Begüm hakkında paylaştıkları şeye ne gerek vardı. İsmini söyleyeceksen söyle. Sözüm sadece Turabi'ye değil herkes için geçerli. Önceki yıllarda böyle değildi Acun sürekli ortalığı kızıştırma peşinde..

acunn.com kitlendi sonuçlara bakamıyorum. :/

Türabı taneri koruyarak yine arkadaşımı satmam diyerek anadolu çocuğuyum kardeşim dedi .üstüne begumu gömerek begumu vefasız olduğunu söyledi (yine anadolu çocuğum altını çizdi) madem begumu soylemeyeceksin niye bu konuyu aciyon showcu türabı))) paso anadolu insanini somuruyor. Bastan dediğim gibi aynası iştir kişinin lafina bakılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...