Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi'ye her an saldırabilirim bir şey yapmasına gerek yok o itici suratının gözükmesi yeter.

Ahmet gömecek inşallah birazdan kendisini.

Duygu 1. olacak bence. Ama aklı varsa Turabiyi gönderir, ama aklı olmadığı için Sedayı gönderecek. Taneri bile gönderebilir. Ama benim elime fırsat düşse Turabiyi şutlarım o adadan.

Duygu 1. olacak bence. Ama aklı varsa Turabiyi gönderir, ama aklı olmadığı için Sedayı gönderecek. Taneri bile gönderebilir. Ama benim elime fırsat düşse Turabiyi şutlarım o adadan.
Bence Acun ona Turabi'yi şutlama fırsatı vermez. Yeni bir oylama yapılacaktır. Oylamadan çıkan kişinin karşısına Duygu birini çıkarır, benim tahminim tabii.

Galatasaray maçı bitince devam edecek heralde Survıvor poffff

Bence Acun ona Turabi'yi şutlama fırsatı vermez. Yeni bir oylama yapılacaktır. Oylamadan çıkan kişinin karşısına Duygu birini çıkarır, benim tahminim tabii.
Bence de Acuncuk reyting kaynağını yok etmez ama çok haksızlık olur öyle olursa...

Ben de olsam öyle yaparım.Bir daha bu fırsat ele geçmez.Diğerleri de içten içe sevinir bu duruma.

Turella ne zaman arkadan konuşacak ya bekliyoruz.

Ben de olsam öyle yaparım.Bir daha bu fırsat ele geçmez.Diğerleri de içten içe sevinir bu duruma.

Bu neyin kafası. Duygu akıllı kızdır. turabi'nin sonuncu oalcağını falan düşünmez siz gibi.
Yani eleneceğini.

Arkadan konuşacakları görmek isteyen Anıl'a baksın. Merve Aydın'a baksın beybiler.

@sürgünüm 1 dakika kaldı.

Bu neyin kafası. Duygu akıllı kızdır. turabi'nin sonuncu oalcağını falan düşünmez siz gibi.
Yani eleneceğini.

Arkadan konuşacakları görmek isteyen Anıl'a baksın. Merve Aydın'a baksın beybiler.
Direk arkadaşları yanlız bırakmaz tabii, niye sonuncu olsun?

Burada Turabinin suratına laf atanlar önce itici mi itici sinsilik rüzgarı olan merve ve hakana baskınlar.Bizde onlara katlaniypriz

Merve ve Hakan'a gözümüz gibi bakacaz tabii ki iki Survivor efsanesi.

Turabi'nin elenme düşüncesi bile mutlu ediyor umarım havaalanı dedikoduları doğru çıkar.

Direk arkadaşları yanlız bırakmaz tabii, niye sonuncu olsun?

Kafanızı çözemediğim gibi seviyenizden den emin olamadım.😉 Ayrıca biz destekliyoruz direğe biniyoruz hayır. Cidden çok vsasat göndermeler yapıyorsun beybisi.

Merve Aydın ve Anıl. Bu ikili sonuna kadar favorim. Net.

Turella yine SMS alır baya, direk bu boru değil.

Seda'ya helal olsun.

Hakan yarışsaydı keşke oyunda Pascal ya da Doğukan yerine.

O değil de Duygu gibi, Turabi gibi insanların sms birincisi olması gerçekten üzüntü verici.
Seda'ya helal olsun derken ?

Geçen hafta Duygu onu motive etmek için Arkandayız Seda gibisinden gaz veriyor. Geçmiş Merve Oflaz'a bıktım bundan diyor.

Bugünde Serenaya kötülüyor.

Takım arkadaşını rakiplerine sövmekte nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...