Aşk Yeniden'i izlemiyormusunuz çok güzel.Bende senin olay.Tamamdır.
Aşk Yeniden'i izlemiyormusunuz çok güzel.Bende senin olay.Tamamdır.
Aşk Yeniden'i izlemiyormusunuz çok güzel.
Bence Acun ona Turabi'yi şutlama fırsatı vermez. Yeni bir oylama yapılacaktır. Oylamadan çıkan kişinin karşısına Duygu birini çıkarır, benim tahminim tabii.Duygu 1. olacak bence. Ama aklı varsa Turabiyi gönderir, ama aklı olmadığı için Sedayı gönderecek. Taneri bile gönderebilir. Ama benim elime fırsat düşse Turabiyi şutlarım o adadan.
Bence de Acuncuk reyting kaynağını yok etmez ama çok haksızlık olur öyle olursa...Bence Acun ona Turabi'yi şutlama fırsatı vermez. Yeni bir oylama yapılacaktır. Oylamadan çıkan kişinin karşısına Duygu birini çıkarır, benim tahminim tabii.
@sokak sanati duygunun 1.olması konusunda haklısın
Ben de olsam öyle yaparım.Bir daha bu fırsat ele geçmez.Diğerleri de içten içe sevinir bu duruma.Duygu 1. olacak bence. Ama aklı varsa Turabiyi gönderir, ama aklı olmadığı için Sedayı gönderecek. Taneri bile gönderebilir. Ama benim elime fırsat düşse Turabiyi şutlarım o adadan.
Ben de olsam öyle yaparım.Bir daha bu fırsat ele geçmez.Diğerleri de içten içe sevinir bu duruma.
Direk arkadaşları yanlız bırakmaz tabii, niye sonuncu olsun?Bu neyin kafası. Duygu akıllı kızdır. turabi'nin sonuncu oalcağını falan düşünmez siz gibi.Yani eleneceğini.
Arkadan konuşacakları görmek isteyen Anıl'a baksın. Merve Aydın'a baksın beybiler.
Kendisi 1. olursa ve soylecegi isim gidecekse diye dusunuyoruz.Anlamadan atladinBu neyin kafası. Duygu akıllı kızdır. turabi'nin sonuncu oalcağını falan düşünmez siz gibi.Yani eleneceğini.
Direk arkadaşları yanlız bırakmaz tabii, niye sonuncu olsun?
Seda'ya helal olsun derken ?Seda'ya helal olsun.
Hakan yarışsaydı keşke oyunda Pascal ya da Doğukan yerine.
O değil de Duygu gibi, Turabi gibi insanların sms birincisi olması gerçekten üzüntü verici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?