Onu ben ayrıca destekliyorum zaten canım, senden destek istemiyorum.Yalnız Anılı desteklemiyoruz@Bully
Bende katilabilirim size ama benim hakan,merve ve sedadan baska tuttugum merve aydin,anil ve duygu.Akın'ım Hakan adam gibi adamdı ve güçlü bir yarışmacıydı, bu yüzden yarışmadaki diğer tüm erkekler onu çekemediler ve her hafta elemeye çalıştılar.
Hakan haftalarca direndi ama onun da gücü bir yere kadar tabii, dokunulmazlık oyununu kaybedince yolladılar adamı.
Onun zamanında sms de yoktu, o elendikten sonraki sene geldi sms sistem. Eğer Hakan'ın zamanında sms sistemi olsa büyük ihtimal o şampiyon olacaktı. Ama Merve'nin şampiyon olmasına da çok sevindim, o da Hakan'ın arkadaşıydı çünkü.
Biz @Nisa ile Hakan, Merve ve Seda'yı destekliyoruz, sen de katılırsın inşallah bize.Biz adamdan anlarız, büyük ihtimal aynı kişileri destekleriz zaten yine.
Seda kim diye soracak olursan o da Hakan ve Merve ile aynı sene yarıştı, onların arkadaşları.
Anıl ve Merve Aydın'ı ben de severim, Duygu da iyi yarışmacı ama fazla destekçisi olduğum söylenemez. Bu sezon ortak olarak desteklediğimiz baya yarışmacı olacak o zaman.Bende katilabilirim size ama benim hakan,merve ve sedadan baska tuttugum merve aydin,anil ve duygu.
AynenAnıl ve Merve Aydın'ı ben de severim, Duygu da iyi yarışmacı ama fazla destekçisi olduğum söylenemez. Bu sezon ortak olarak desteklediğimiz baya yarışmacı olacak o zaman.
Keşke olmasaydıDuygu Çetinkaya olmayacak diyenlere cevap olsun.
Yine ünlüler ve gönüllüler olacak. Bu büyük ihtimal gönüllüler takımı.ARKADAŞLAR İKİ FRAGMAN ÇIKTI VE 15 ŞUBAT'TA DOMİNİK YOLCULUĞU BAŞLIYOR.
http://www.acunn.com/video/survivor/survivor-all-star-1tanitim/8771 (TANITIM 1)
http://www.acunn.com/video/survivor/survivor-all-star-2tanitim/8772 (TANITIM 2)
@Cengo @Harunnn60 @Nisa @Maskeli Fedai @RevaN @sokak sanati @Ahmad @china_shangai @Billy Kane @HachiKo @cookies @yigit_00 @KayıpSehir @-KADİR- @ozgur2113 @eskici @ABAY_06
Birinde 9 birinde 13 kişi varYine ünlüler ve gönüllüler olacak. Bu büyük ihtimal gönüllüler takımı.
Yine ünlüler ve gönüllüler olacak. Bu büyük ihtimal gönüllüler takımı.
Fragmanın 1.'sinde sadece ÜNLÜLER, ikincisinde sadece GÖNÜLLÜLER var.Birinde 9 birinde 13 kişi var
Yoo aynı değil birinde 9 birinde 13 kişi varİkisi de aynı.
Kadroda dengesizlik var iki kişi geçer herhalde.Fragmanın 1.'sinde sadece ÜNLÜLER, ikincisinde sadece GÖNÜLLÜLER var.
Acun zaten EKİPLER BELLİ diye paylaşmış.Yoo aynı değil birinde 9 birinde 13 kişi var
Kadroda dengesizlik var iki kişi geçer herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?