Şimdi Serenay, Merve Aydın ve Merve Oflaz aynı takımda mı? 😱oflaz ünlülerde bir yanlışın var
Fazla izleyemedim valla Pazar akşamları maç izliyorum Pazartesi'de Karadayı sadece oyunlara bakabildim.
Şimdi Serenay, Merve Aydın ve Merve Oflaz aynı takımda mı? 😱oflaz ünlülerde bir yanlışın var
Aga Turabiyle Hilmi eski arkadaşlar ondan birlikte dolaşıyorlarhaklsın aga turabi değildir gidenaga o elenirse seni ünlülere transfer etsek diyorum 🙂
aynen aynı takımdalarŞimdi Serenay, Merve Aydın ve Merve Oflaz aynı takımda mı? 😱
Fazla izleyemedim valla Pazar akşamları maç izliyorum Pazartesi'de Karadayı sadece oyunlara bakabildim.![]()
Sürüde bir lider olur diğeri en fazla yancı)))Aga Turabiyle Hilmi eski arkadaşlar ondan birlikte dolaşıyorlar![]()
Berna'yı çıkaramadım daha önce hangi yıl yarışmıştı acaba? Bu arada yarışmalarda çok yi helal olsun. Almeda eskiye göre çok kötü mesela ikinci yarışmaya konsantre olmayan çok kişi var sanki zorla katılmışlar gibi.aynen aynı takımdalar![]()
berna geçen seneden yarışmacı sahra ile kavga ettiler ve diskalifiye olmuştu.Berna'yı çıkaramadım daha önce hangi yıl yarışmıştı acaba? Bu arada yarışmalarda çok yi helal olsun. Almeda eskiye göre çok kötü mesela ikinci yarışmaya konsantre olmayan çok kişi var sanki zorla katılmışlar gibi.![]()
Eskiden tanıyorum onu spor hocasıydı galiba. 3-4 erkekle finale kalmıştı o zaman müthişti yarışmada ama bu sefer çokta istekli değil sanki. Belki sonradan toparlayabilir. Evet o da beğendiğim yaışmacılardan. Kızlardan aslında Sahra, Duygu ve Seda gibi kavgacı tipler hariç hepsini destekliyorum.@sürgünüm Begüm'ümü sevidn mi![]()
Dünkü oyunda iki defa gördüm ikisinide kaybetti eskiden olsa kaybetmezdi işte, kızlardan en iyisiydi.@sürgünüm nasıl değil ya dün kaybetti diye ağladı hüngür hüngür![]()
Seninki hep yarışmaktan kaçıyor.Duygu 1.olacak gibi ben de inandım artık.Turabi 1.olmasın da kim olursa olsun çok önemli değil. Hilmicem de 1.olmasa iyi olur tabii.
Keşke Duygu Durabi'yi söylese ve o hırbo elense ama kural böyle olmaz tabii yeni bir oylama olur ve büyük ihtimal Duygu Taner'i söyler, Taner gider.
Hakan yine oynamıyor oyunda öyle olunca gözden düşüyor her anlamda.Umarım önümüzdeki haftadan itibaren oyunlara döner ve 2010 yılındaki Hakan'ı izleriz.
![]()
Hakan öyle birisi değil yarışmıyorsa sakattır sahalara bomba gibi dönecek merak etme.Seninki hep yarışmaktan kaçıyor.![]()
hayır daha bi 20 dk. falan varYeni Bölüm başladı mı.![]()
hayır daha bi 20 dk. falan var
yerdide acun hangi mantıkla 5 saniye ceza verdiyse kız kaybetti haksızlık oldu orda.Burdan sonrasını izleyememiştim Serenay Seda'yı yer.![]()