Umarim olmuştur.Duygu birinci olmuşsa sevinirim Hırbo'nun ismini söylemiştir umarım
var ya süper olur be inşallah öyledirBazıları Turabi nin elendiğini ve Havaalanında görüldüğünü söylüyor. Ünlülerde o nedenle şaşırıyormuş. Akşam olsada izlesek çatlayacağm.
aga duygu nun birinciliği kesin mi1. Olduğu kesin artık. Duygu takımı düşünüp, Seda veya Taner demiştir bence.
Duygu postayı koydu son konuşmasıda ayaklarını denk alacaklar yoksa acımazUmarim olmuştur.
Dikkat edersen kendi adıma konuştumsen izlemesen ne olur ki
Hırbo elenmiş diyorlar ama ben pek ihtimal vermiyorum bu kadar erken olcağını ama umarım doğruduraga duygu nun birinciliği kesin mi
aga doğruysa süper ötesi olur manyak olurHırbo elenmiş diyorlar ama ben pek ihtimal vermiyorum bu kadar erken olcağını ama umarım doğrudur
Aga nedense ben ihtimal vermıorum şampiyon olacak dahane turabi nin elenmesi mi o kadar değildir keşke olsa ama olmaz işte
Valla manyak olur hiç bir yarışmacının elenmesini istemedim bu kadaraga doğruysa süper ötesi olur manyak olurama öyle olacağını hiç zannetmiyorum
Bakalım aga telden girerim sen izlemeye başladınmı bu hırbo elenmiş felan diyolar umulandık ama sanmıyorumDün akşam Karadayı vardı bu akşam özetiyle beraber bende izleyeceğim, burda olsursan yorumlaşırız. @ABAY_06
aga bende ihtimal vermiyorumda düşünmesi bile çok iyi bir gerçek çıksa süper olacakAga nedense ben ihtimal vermıorum şampiyon olacak daha
Turabi ve Sahra elenirse lokumlar şerbetler dağıtacağım foruma ikiside çok sinir bozucu.Valla manyak olur hiç bir yarışmacının elenmesini istemedim bu kadar
Bakalım aga telden girerim sen izlemeye başladınmı bu hırbo elenmiş felan diyolar umulandık ama sanmıyorum
Ah aga keşke ağzından bal damlıyorTurabi ve Sahra elenirse lokumlar şerbetler dağıtacağım foruma ikiside çok sinir bozucu.
Bu arada ben ünlüleri tutuyorum. Keşke Hilmicem de bizim takımda olsaydı.Ah aga keşke ağzından bal damlıyor
Beğenmedim bu mesajıTurabi ve Sahra elenirse lokumlar şerbetler dağıtacağım foruma ikiside çok sinir bozucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?