Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duygu ağlıyor.😱

Bakalım Duygu'sa işler karışabilir

Diğerini unutmuşum büyük başarı sizin adınıza

Seviniyoruz işte.

Oyun %100 ünlülerin. Fazla bir beceri istiyor oyun ve bizim şaşkalozlar yapamaz.
Üzgünüm.

SMS'de bencede Duygu 1.ci. Ama bu ukala tavırlarını devame ttirirse o zirveden çok rahatlıkla iner. 2013'de Duygu başarılıydı ve katkısı vardı Zaten o zaman Duygu'nun karşısında Irmak ve Bennu vardı. Bennu yine iyiydi ama Irmak Almeda seviyesinde bir kız. Serenay, Berna ve Mervelerle restleşemez Duygu bana göre. Eğer bu tempıoda devam ederse işi zor ki Duygu'yu severim ben öyle bir hırsım yok ona karşı.

Son düzenleme:
Acaba Acun Duygu'nun elenmesine mi diyor çok enteresan diye.

bence duygu 1. olacak. elenmesi için ilk adayın ismini sölicek. yeniden isim yazıcaklar duygu ve hasan'ın haricinde. en çok oy alan ikinci aday olacak aralarında en az oy alan elenmiş olacak.

Hiç istemiyorum seda elensin ama elenebilir de bu akşam.Duygu diyo ki sedayı göndermeden rahat yok bana eğer 1.olursa sedayı söylemiş olabilir

Şuan tehlikede olan ve eğer giderse çok üzüleceğim bir tek Ece Begüm var.
Seda'da severim ama gitse çok üzülmem.

Duygu 1. Olacak bence. İnşallah olur ben sevinirim cidden sonuçta bir bayan Survivor.
Bu bizim içinde umut verici olur, darısı Serenay'ımın başina.

Bazıları Turabi nin elendiğini ve Havaalanında görüldüğünü söylüyor. Ünlülerde o nedenle şaşırıyormuş. Akşam olsada izlesek çatlayacağm.

Bazıları Turabi nin elendiğini ve Havaalanında görüldüğünü söylüyor. Ünlülerde o nedenle şaşırıyormuş. Akşam olsada izlesek çatlayacağm.
Olsa ne güzel olur varya ama sanmıyorum böyle bişey olcağını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...