Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sms te kim 1. Oldu
Kim elendi arkadaşlar

@Cengo duygu öyle bir insan değil merak etme
@Bully aga diğer yarışmacılar için böyle çok şaşırdım falan ayıp olur ya öyle dermi ki onlara
Aga tam anlamadım demek istediğini ama Duygu'nun 1.olması pek şaşırılacak bir olay değil bence sen pek umutlanma.

Sms te kim 1. Oldu
Kim elendi arkadaşlar
Yarın akşam belli olacak aga.

Ama Acun şoktayım falan diyordu fragmanda Turabi birinci olamıyor büyük ihtimal sürpriz bir isim 1.olacak.

@Cengo begüme yüklenirseler ayıp ederler hadi duyguyu kavga ettikleri için yazdılar ama begümü yazarsalar ayıp ederler yani

@Bully aga demek istediğim onları küçümsemiş gibi olur yani ayrıca tabiki de duygunun birinci olması şaşırılacak bir durum değil normal birinci olsa tamam ama aday olupta birinci olursa aday olan kişi birinci oldu ilk haftadan survivorda böyle başlangıç beklemiyordum tekrar oylama olacak falan

Son düzenleme:
Acunun reyting Oyunları işte

Sms birincisi Duygu olacak.
DCFC ailesi yine cevabını verecek.

Fragman da şok oluyorlar.

Bütün oyunlar başa baş gidiyor hep final oynuna kaldı oyunlar nerdeyse

Bozok'a süper bir şeyler olmuş.

Turabi süpersin.

Merve tam mal oldu.
Süperdi bee Özlem.

Hasan'da kazandı. Durum 5-1.
Açık aramı yapacağız ne.

Bende tahminimi yapayim. Bence sms te en cok oyu Duygu aldi, Acun ben diyo cok enteresan bir baslangic diye hem gitsin diye en cok onun ismi cikiyor hemde en cok oyu aliyo bu yuzden oyle diyo olabilir

Turabi Anıla kaybedilir mi.ss

Uff Merve yine atışta kaybetmiş.
Mutluyum, mutlusun mutlu.

Berna yine aldı Özlem'i.

Bende tahminimi yapayim. Bence sms te en cok oyu Duygu aldi, Acun ben diyo cok enteresan bir baslangic diye hem gitsin diye en cok onun ismi cikiyor hemde en cok oyu aliyo bu yuzden oyle diyo olabilir
İlk haftalar genelde sms'de süprizler oluyor ama bu hafta demekki çok süpriz bir isim olmuş

Bu Ahmet neden bu kadar çirkef.
Şimdide yaşa sallıyor.

Begüm'ee çok üzlüyorum. Keşke başarılı olsaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...