Aga tam anlamadım demek istediğini ama Duygu'nun 1.olması pek şaşırılacak bir olay değil bence sen pek umutlanma.
Yarın akşam belli olacak aga.Sms te kim 1. Oldu
Kim elendi arkadaşlar
İzleyemedim ben ya Karadayı'yı izledi bizimkiler.Hakan'da 2 haftadır bir yüzebiliyor. Başka yerlerde full sakat.
Son 4'de 3 gönüllü çıktı.Helal size Gönüllüler. Bu hafta zirve bizden.@Yiğitt @GreatOttoman
bende duygu diye tahnin ediyorum.Sms birincisi Duygu olacak.DCFC ailesi yine cevabını verecek.
Fragman da şok oluyorlar.
Saniyorum dediği isim gidecek. Öyle olmazsa eğer tüm herkes oy kullanacak ve iki isim çıkacak. Duyguda o iki isimden birini seçecek.bende duygu diye tahnin ediyorum.peki öyle olursa ne olcak?
Sen yenimi izliyon sonucu söylim miTurabi Anıla kaybedilir mi.ss
Uff Merve yine atışta kaybetmiş.Mutluyum, mutlusun mutlu.
Berna yine aldı Özlem'i.
Sen yenimi izliyon sonucu söylim mi
İlk haftalar genelde sms'de süprizler oluyor ama bu hafta demekki çok süpriz bir isim olmuşBende tahminimi yapayim. Bence sms te en cok oyu Duygu aldi, Acun ben diyo cok enteresan bir baslangic diye hem gitsin diye en cok onun ismi cikiyor hemde en cok oyu aliyo bu yuzden oyle diyo olabilir
Bir oyun aldınız ayda yılda tadını çıkar bugünleri arıyabilirsinWuhhhuuuuuhaahhhhaaqaaa Ödül Gönüllülerin oldu. Süper süper.
Bitti zaten.AMa final eşleşmesi acayip saçma olmuş.
Bir oyun aldınız ayda yılda tadını çıkar bugünleri arıyabilirsin
Bence %90 duyguİlk haftalar genelde sms'de süprizler oluyor ama bu hafta demekki çok süpriz bir isim olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?