Acun Medya'ya yine şikayet ettim.En azından beni dikkate alıyorlar.Yarın ya da sonaki gün sayfa kapanacakacun şoktaymış turabi ve hilmicem 1.olsa acun şoka girmez demekki onlar değil kim acaba@sokak sanati @Yiğitt @Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai
Acun Medya'ya yine şikayet ettim.En azından beni dikkate alıyorlar.Yarın ya da sonaki gün sayfa kapanacakacun şoktaymış turabi ve hilmicem 1.olsa acun şoka girmez demekki onlar değil kim acaba@sokak sanati @Yiğitt @Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai
Seda olabilir. O değilse Nadya, Begüm ya da Özlem'dir bu kadar şoka girdiğine göre.acun şoktaymış turabi ve hilmicem 1.olsa acun şoka girmez demekki onlar değil kim acaba@sokak sanati @Yiğitt @Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai
O zaman Sahra Duygu'yu smste yenmis olur.Tabi tahmin ettigim gibi olursa.Merve Oflaz bu kadar çok anca Duygu'ya şaşırtmıştır![]()
Hayır Duygu 1.olmuştur diyorum.O zaman Sahra Duygu'yu smste yenmis olur.Tabi tahmin ettigim gibi olursa.
Duygu'nun 1. olmasi sasirilacak bir sey degil ya.Merve sasirdi diyelim.Acun sasirmaz.Hayır Duygu 1.olmuştur diyorum.
Şaşırabilir çünkü Duygu bu hafta çok kötüydüDuygu'nun 1. olmasi sasirilacak bir sey degil ya.Merve sasirdi diyelim.Acun sasirmaz.
Soyle bir sey olabilir.Duygu kimi secse gidecek ya 1. olduysa.Turabi dedi Turabi gitti mesela.SOK 😱
Bunda emin misin?Hic sanmiyorum boyle bi sistem olacagini.@olizvel ayrıca eleme sistemi öyle olmayacak yarın duygu aday olmaz yani birini çıkarır biri de Taner olur duygu dan sonra en fazla oyu o aldığı için.
Yok sonra siz alıyorsunuz bilgiyi sonra siz bana diyorsunuz![]()
En azından seninkinden daha mantıklı direkt eleme diye bir şey olmaz abi ya.Bunda emin misin?Hic sanmiyorum boyle bi sistem olacagini.
Yoo benimki mantikli.En azından seninkinden daha mantıklı direkt eleme diye bir şey olmaz abi ya.
Yok aga ondan şaşırmamıştır bence umudunu kırmak gibi olmasın ama.@Bully aga duygu olmuş olsa ve aday olan kişi oldu diye saşırmış olabilir mi acaba![]()
Sen gül gül ama Hakan Begüm'den önce elenirse ben de gülerimYoo benimki mantikli.
Aldigim duyumlara gore Begum 1. oluyormus.Bence bu en mantikli yorumum di mi![]()