Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız 3 kişi az oldu ya
Almeda, Pascal ve Berna da olsa tam olacak
Doğukan tarafsız gibi duruyor onu yanımıza çeksek güzel olacak.

Pascal, Ahmet'in yanından ayrılmaz. Berna ve Almeda bakalım napacaklar

3 kişi olsalar bile sıkıntı yok canım smsler bizde zaten.

diğerleri bellliydide anıl dan bunu beklemzdim , berna ve pascal da işin içinde olmalı
Aynen Anıl beni de hayal kırıklığına uğrattı. Survivor'da desteklediğim 3.isimdi ama sildim artık onu.

Pascal olmaz da Berna olabilir belki.

Bence olayı Merve Oflaz'la Serenay başlattı.Zaten düşmanca giriş yaptılar.
Hakan da mecbur Oflaz'ın yanında yer alacak ve bence bu onun için iyi olmayacak.Ortada durması da kötü.Offffffff

Aynen ikisi Hakan'ların tarafında olursa süper olur.
aga söyleyeyim aslında bu durm ünlülere yakışmadı bir süre berabr devam etmelilerdi böyle yaparak eksi not aldılar tabi yapacak birşey yok

Altta yeni bölüm Ver Fırına yazıyor yok artık

aga söyleyeyim aslında bu durm ünlülere yakışmadı bir süre berabr devam etmelilerdi böyle yaparak eksi not aldılar tabi yapacak birşey yok
Valla ben de beklemiyordum bu kadar erken bölünmelerini ama dediğin gibi yapacak bir şey yok artık olan oldu. Hakan nereye ben oraya.

ekranın sağ altında ver fırına yazıyor şaka gibi

ahhh be süper oldu berna ve begüm çok iyi oldu merve almasında

Ki elendi çirkef.

Begüm'ü üzmeyin yaa.
Çok sempati duymaya başladım.

Anıl kendini bozmuş maalesef @sokak sanati

@Bully tuttuğun adam ikiyuzlunun ikiyizlusu.Turabiyle hilmiyi ellemeye çalışacak

@-KADİR- aga Merve iikiyüzlü zaten

Anıl tesbitimi geçen haftadan yaptı. @Nisa 'da biliyor. Hatta @Bully arkadaşım Turabi'ye karşı oaln herkes kötü diye laf dokundurmaya çalışmıştı ama yanılmama uzun sürmedi.

Bu Hakan'ın o olayını anlamadım. Turabi ile Hilmicem ne Alaka. Bu muhabbet dönüyor ama ilk başı biraz kaçırdım.

Begum alsa ve elenirse sembolunu birine verebiliyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...