Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evde kutlama yapmışsındır sen.

Yeter be yeter.Sevincini yasasana.Sabahtan beri saldiriyorsun hala Merve'ye.Biz de yazalim mi Anadolu'yu fakirligi kullanan ama aslinda striptizci olan,insanlara seytan diyen tekme atan bir barzo sampiyon oldu diye.Adam gibi kutladik sizi ama anlamiyorsunuz.

Anadolu fakirliği mi yav bir gidin işinize ya Turabi halktan biriydi Merve gibi sosyetelerin yarışmacısı değildi.Turabi de davranışlarıyla sözleriyle tam bir anadolu çocuğuydu.Striptiz değil o direk dansı adam dansaçı tabi direk dansı yapacak
Direk dansının sebebini de çok güzel anlattı zaten

@sokak sanati yok be o kadar oyu kim atar acun yüzdeler yakin dedi ama zaten bu oylar cok fazla insanlar bu kadar oy atmaz

Ekşide bile Turabiyi desteklemişler

Turabi için fakir edebiyatı yapıyor diyenler Turabi zaten fakir birisi.Ailesinin konuşmalarına falan bakarsan anlarsın zaten gerçeği

Videoda Mehmet Cevap verdikten sonra Merve'nin babasının tekrar laf sokma çabasına girdiği anda arkadan bir ses geliyor Mehmet'e dikkat edin.

7.40 7.50 arasında.

Yaa bu insan kötü olabilir mi. Kardeşi kendisini savunuyor ama onu susturuyor. Helal olsun dedim.

@BesaleT dün mobildim. Konuşmuştuk izle istersen.

@Yiğitt @Maskeli Fedai @eskici @GunesinOglu

@sokak sanati önce e ben dedim

@Maskeli Fedai olum sen hala ne konusuyon ya adam milyoner oldu hala fakir diyorsun yeter artik

Bizde boş yere mi destekliyorduk.

@sokak sanati merve babasini tokatlasin bence
hakan zaten tespitte bir numara ben sana söyliyim bu adam sampiyon kesinlikle önceden biliyordur

@sokak sanati merve babasini tokatlasin bence
hakan zaten tespitte bir numara ben sana söyliyim bu adam sampiyon kesinlikle önceden biliyordur
Yok herkes ikilemdeydi. Çok eşit şartlardaydılar. Bir anda olayın akışını tersine döndüren Merve'nin heyecanından dolayı tıkanması, Merve'nin babası, Turabi ve ailesi oldu.
Tabi Ece Begüm'cüğümüde unutmayalım.
Kız son ana kadar tam destek full destek çalıştı Demet Akalın ile.
@GunesinOglu
Hee bide Müge Uzel var tabi.
Saolsunlar iyi destek attılar.

Sprittizi mesrulaştıran tabi yapacak diyenler bu mübarek ramazan günü utansınlar yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...