milli duyguları kulanmasa iyiydi . aslında olimpiyata katılacak biri survivora katılması ülkeye ihanet bu yarışmadan çıkıp eski gücüne kavuşması çok zorSen gözünde merveyi bitirmissin
milli duyguları kulanmasa iyiydi . aslında olimpiyata katılacak biri survivora katılması ülkeye ihanet bu yarışmadan çıkıp eski gücüne kavuşması çok zorSen gözünde merveyi bitirmissin
Umudunu yitirme ya.Turabi bu acitasyon ile çoktan şampiyon oldu. Uyanın!
Mervenin babası da onların tuzağına düştü. İnsan kendini acındırır biraz onlar gibi.
Turabi bütün sene herkese küfüler etti, temasta bulundu. Finalde süt dökmüş kedi.
Aynen, bu sezon da bitti.@ABAY_06 @RevaN @china_shangai @Yakamoz-Asi @sürgünüm @eskici @Yiğitt @HachiKo @china_shangai @Bully nerdesiniz)) son günümüz bugün((
Hakan gittikten sonra açmadım doğru dürüst şimdi yokluktan bakıyorum öyle desteklediğim biri de yok ama kazanacaksa Merve kazansın bari Turabi'yi hiç sevmem bilirsin.@ABAY_06 @RevaN @china_shangai @Yakamoz-Asi @sürgünüm @eskici @Yiğitt @HachiKo @china_shangai @Bully nerdesiniz)) son günümüz bugün((
İnşallah yine güzel bir şekilde bitiririz.AynenÜtopya'ya devam
InşallahHakan gittikten sonra açmadım doğru dürüst şimdi yokluktan bakıyorum öyle desteklediğim biri de yok ama kazanacaksa Merve kazansın bari Turabi'yi hiç sevmem bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?