Hazem
Favori Üye
Bakalım yarışmacılar kimi destekliyor, hepsini az çok tahmin ediyorum sadece Fulya ve Özlemi kestiremiyorum sizce kimi derler?
İlk kez bu kadar konuşan gördüm.5 dakika sürdü. Açtığın gibi kapatırsın.
Cok kısa sürdü zatenŞu kısmı yanlış anladım,o yazdıklarının hepsine birşey demedi gibi anladım.
Kesin izlerim o kısmı.
O zamanlar simdi Dogukan'in dediklerini hep yazdim ben.Hakan birini yazacagi hafta o kisinin ustune oynuyordu.Bi ara Berna'yi seytan ilan etmisti.Başım ağrırdı.
Aynen fena giydirdi.Anıl ve Pascal olayını iyi tesbit etmiş.
Bakalım yarışmacılar kimi destekliyor, hepsini az çok tahmin ediyorum sadece Fulya ve Özlemi kestiremiyorum sizce kimi derler?
Merveyi destekliyor ÖzlemBakalım yarışmacılar kimi destekliyor, hepsini az çok tahmin ediyorum sadece Fulya ve Özlemi kestiremiyorum sizce kimi derler?
O zamanlar simdi Dogukan'in dediklerini hep yazdim ben.Hakan birini yazacagi hafta o kisinin ustune oynuyordu.Bi ara Berna'yi seytan ilan etmisti.
Bitki gibi davranalim.Yok sayalim.Ama o hafta Berna'yi eleyememisti.Bi tek Pascal plani cok iyi isledi.O hafta Serenay 1. Hakan 2. oldu.Aynen. Kıza ne yüklenmişti.Edepsiz deyip duruyorsdu.ss
Nasıl sordun?Merveyi destekliyor Özlemben sordum
Twitter dan sordumNasıl sordun?
İnşallah zaten elendikten sonra verdiği ropörtajda Merve demişti ama umarım kendi takımından olduğu için Turabi demezTwitter dan sordumhatta merve fanlari cok sevinditabi baya sordum onu yakalamak icin
Yalan söyleyecegi zannetmiyorum ama acun daha söz bile vermedi özlemeİnşallah zaten elendikten sonra verdiği ropörtajda Merve demişti ama umarım kendi takımından olduğu için Turabi demez
Duygu biraz ağzının dozunu bilseydi keşke.
Haha ama renk katıyor yarışmaya Duygu.Son 4 dakka.
İyi oldu.Turabi'ye saydırıp Merve'yi pohpohlayıp dururdu.
Haha ama renk katıyor yarışmaya Duygu.
Studyoda ki guzellikti o gidince bolumun tadi kactiHaha ama renk katıyor yarışmaya Duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?