Ama çok fena laf koydu.Bozok ile tartıştılar , sonra Acun ayırmak istedi en son Acun , duygu'ya istersen dışarı çıkabilirsin sakinlesmek icin filan dedi o da gitti bir nevi kovuldu yani
Ama çok fena laf koydu.Bozok ile tartıştılar , sonra Acun ayırmak istedi en son Acun , duygu'ya istersen dışarı çıkabilirsin sakinlesmek icin filan dedi o da gitti bir nevi kovuldu yani
Yok Bozok laf koydu benceAma çok fena laf koydu.
Ben izlemiyorum, neden gittiki Duygu?
İkiside laf koydu diyelim.Yok Bozok laf koydu bence
Sen bana aşıksin dedi
Haklı da keşke gitmeseydi.
Duygudan korkulur.Ne alaka.Kız bir başladı; Hilmİ, Begüm, Hasan, Turabi, Bozok, Sahra vs. Taner ve Özlem hariç hepsine girdi.
Böyle bi kız yok..
Begume de girdi ya bir araNe alaka.Kız bir başladı; Hilmİ, Begüm, Hasan, Turabi, Bozok, Sahra vs. Taner ve Özlem hariç hepsine girdi.
Böyle bi kız yok..
Begume de girdi ya bir ara
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duygudan korkulur.
İşte Turbo'ya birşey dememiş sanane.Ne alaka.Kız bir başladı; Hilmİ, Begüm, Hasan, Turabi, Bozok, Sahra vs. Taner ve Özlem hariç hepsine girdi.
Böyle bi kız yok..
İşte Turbo'ya birşey dememiş sanane.
Çok konuşması yanlış konuştuğu anlamına gelmiyor. Tabii ben izlemiyorum şu an ne dedi bilmiyorum ama Duygu'yu az çok biliyoruz yani.
O olsaydı ne güzel kavga izlerdik erken elenmeseydi.Acun rexona kadar kafana taş düşsün.
Evet. Özlem'e girmedi sadece bide Taner'e.
Cadı yeminle.Ne yazıyor acaba şuan Twitter'da.
O olsaydı ne güzel kavga izlerdik erken elenmeseydi.
Dogukan Hakan ve Serenay'in gercek yuzunu ortaya cikardi.
Turagbi'yede llaf dokundurdu.Hiç susmadı.
Duygu her şeyi fazla abartıyor. Ben hiç haklı bulmadım.. Biraz edepsizlik etti..
Kız bir başladı; Hilmİ, Begüm, Hasan, Turabi, Bozok, Sahra vs. Taner ve Özlem hariç hepsine girdi
Şu kısmı yanlış anladım,o yazdıklarının hepsine birşey demedi gibi anladım.
Kesin izlerim o kısmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?