Merve fanları bu sezon çok çılgın işiniz zor.Merve mi Turabi'yi yiyor. Hilmi'mi ilk Finalist oluyor.😱Güldürdün beni.
Merve yine 3. olup ağlaya zırlaya elenecek inşallah.
Yaw hee hee.Turabi haketmedi. Onu zirveye taşımak için oyun kurdu Acun.AYnen öyle.
Ne kadar mutlu oldum anlatamam şu an Begüm'üm benim.
Yuuhhhh iyi salladın.
@sokak sanati inkar etme bosuna bunu sende biliyorsun dünkü oyunu turabi icin yapmislar acik ve net
@GunesinOglu tüyo bende birazdan paylascam bekle
@sokak sanati yav he he oyun dedigin karisik olur full beceri olmaz canim turabi parkurda da basarili oluyor ben bir sey demem tebrik ederim ama dünkü oyun %100 turabi kazansin diye yapmislar baska bir ihtimal olmasin demisler bunu sende biliyorsun inkar etmetüyoyu bekle 2 dk sonra söyleyecem sasiracaksin
Ciddi mi nereden geldi tüyoOyunlari kazanarak finale cikan ilk isim BEGUM oldu @GunesinOglu @sokak sanati beni deli etme onun icin yapmislar iste al sana tüyo@ABAY_06 aga fos cikmaz merak etme
Oyunlari kazanarak finale cikan ilk isim BEGUM oldu @GunesinOglu @sokak sanati beni deli etme onun icin yapmislar iste al sana tüyo@ABAY_06 aga fos cikmaz merak etme
Hadi canım inanmam bu kadar süpriz yeter Acun izin vermez o kadarına.Oyunlari kazanarak finale cikan ilk isim BEGUM oldu @GunesinOglu @sokak sanati beni deli etme onun icin yapmislar iste al sana tüyo@ABAY_06 aga fos cikmaz merak etme
Valla bilmiyorum Umut herşey olabilir Merve , Hilmi ve Turabi'den biri kazanıcak.
koca kız nasıl denizde kayboluyor bee 😱😱😱
Şahsen ben salladım da inşallah sen sallamamışsındır@GunesinOglu neden ciddi mi diyorsun senin ki sallama miydi yoksa
@sokak sanati neden izin vermesin kiz cok becerikli sen diyordun bunu zaten kosmakla survivor olunmaz diye
@GunesinOglu neden ciddi mi diyorsun senin ki sallama miydi yoksa
@sokak sanati neden izin vermesin kiz cok becerikli sen diyordun bunu zaten kosmakla survivor olunmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?