Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mervem kaldı ya çok sevindim ama Hasan da finali hakediyodu, hayırlısı böyleymiş demek

@beyazsoy dünkü oyunda begumun oyunuydu bugünkü de kiz erkek zaten parkurda yarisabiliyor acun hic de adaletli davranmadi özellikle begume göre yapmis iste atis koyarak kabullen artik sunu ya

@Yiğitt evde degilim kanki izleyemem duygu ne diyor

yapacağınız yarışmayı koyacağınız oyunu ...
5 haftadır sms 1. olan adam eleniyor

hadi lan ordan bi daha izleyen de namerttir hasanın hakkını geçen seferde bu seferde yiyenlerin burnundan gelir İnşallah
finale kesin gidecek adam eleniyor begüm finalde böyle bi haksızlık böyle bi şarlatanlık böyle bir şaklabanlık olamaz reziller

tiyatronuzda batın İnşallah kafasına göre koyduğu kurallarla milleti gönderiyor yazıklar olsun

begume aşık mi Acun ya, atışlarda hasan da iyi hasan ile Begüm arasında bir puan vardı. dünkü oyunda kızların ikisi de finale kalamadı sen oyun begume gore diyorsun. kizin kasları yetmedi harfleri taşımaya hep dusurdu

son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı survivorda begüm finale kalıyor
2.olması bile kepazelik olacak olan hasan finale çıkamıyor ulannnnnnn

@beyazsoy survivoru izlemiyorsun galiba sen begüm ellerine bir sey tasiyarak oynanilan parkurlarda hep iyidir ki dün basat iyiydi sonradan düstü dünde kazanabilirdi ama kazanamadi ve bugün acun atis koyarak garantiye almis begumun kazanmasini hasanin atislari begum kadar iyi degil asik mi bilemem ama koruyor iste acunun her sevdigi yarismaciyla niye bir özel bagi olmasini gerektigini düsünüyorsun ki adam koruyor iste ne bileyim neden turabiyi rahatca sampiyon yapabilmek yapiyor galiba

@eskici Acun Hasanı da seviyor

Hatta bugün ki oyunda Hasan iki saat yerlestiremedi Acun Hasanijnyanina gitti morali bozularak nerdeyse Hasana kazandıracaktı düşün

cidden yediremiyorum hasan nasıl elenir ya çok uzun zamandır bu kadar sinir olmamıştım
finalde kesin olacak adam nasıl elenir nasıl lannnnnnn

acun bırak üzüldüm ayaklarını o adamı elemeyektin benim için artık acun diye biri yoktur hakkını yediniz adamın oranın en efendi en başarılı finali ve yarışmayı en çok hakeden ismiydi sms lerde hep 1.olan adam nasıl eleniyor nasıl finale kalamaz Allah ınızdan bulun

haftalarca begümü orda tutan hasandı o gitti turabilerin arasına seviniyor bu nasıl bir karakter
sözde en iyilerin yarıştığı yarışmada hasan finalde yokken begüm finale kalıyor

hasan elenirken bile sms lerimi sana yönledirecem diyor sen akıllanmayacaksın abicim seni sattı kimse seni düşünmüyor sen hala begüm diyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...