Son düzenleme:
Ne mana 😱Sen götür kız Acun’a aşıksın madem.
Pardon düzeltim 😂
Kodese giderse serhat don götürür acuna
Şuan TV'den izliyorum ama çoook sıkıcı. 2015'in atmosferinden eser yok. Parkur yok olmuş resmen, atış yarışı mübarek. Ada hayatı da yok olmuş, 2 saattir hala bir oyun bitmedi. Bu mudur yani?Fragman bugün gelsin artık. İlk yedeklerin gelecek olması + oyun düzenin değişmesini merakla bekliyorum.
Sen şimdi adayı bırakta Hande parçasına neden böyle dedin onu de hele ?Şuan TV'den izliyorum ama çoook sıkıcı. 2015'in atmosferinden eser yok. Parkur yok olmuş resmen, atış yarışı mübarek. Ada hayatı da yok olmuş, 2 saattir hala bir oyun bitmedi. Bu mudur yani?@12.Adam @dreamy @phoebebuffay @Emree
ayol acunla parası için beraer olanlar senin sınıftan hepSana sormalı.
Benim sınıf dindar tayfa sen anlamazsın.ayol acunla parası için beraer olanlar senin sınıftan hep
evet dilan polat & sıla doğu da umre görüntüsü paylaşmıştı foyaları ortaya çıkıncaBenim sınıf dindar tayfa sen anlamazsın.
Foyaları olan sensin kuşum sen git hacca.evet dilan polat & sıla doğu da umre görüntüsü paylaşmıştı foyaları ortaya çıkınca
boykottayım suudileri gidememFoyaları olan sensin kuşum sen git hacca.
Onlarda sana bayılıyordu.boykottayım suudileri gidemem
Ne yargısı hacı Turbo'ya bak 😂 Nisa şampiyon olunca kızın parasıyla tatillere giden adam mı Turabi'nin resimlerine yorum yapıyor ? Bıraksın bu işi Ogeday PalmiyeOgeday yargı dağıttı, bundan sonra Survivor'ın kralı belli
https://twitter.com/x/status/1745158037415878850
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?