TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Reactions: dreamy and xemrexxx
İyi yapmış
@serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy gibiler taciz etmiştir oğlanı

Reactions: Dosi

Bu magazin sitesi hep yalan haber yapıyor 😂
Ersin in içine @DarkLegenD @Sherlock @12.Adam falan kaçmış 😱 @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @Carpe Diem @batuhankaralar @Hobbit @ozmoturk

Reactions: Dosi and dreamy
Acun gene takımları karmak için yol arıyor..Anket yapmış..
Biz doğru takım kurduk ama halk böyle istiyor diyecek... Çok çakal adam....

Abim sinirbozucu atacaktım ama elim ifadeye gitmedi kime olduğunu anladın sen…

Bende takımların karışmasından hiç hoşlanmıyorum. 2017 yılına kadar bu şekilde karıştırma yapmıyorlardı, en fazla 1-2 kişi takım değiştirmiştir kavgalardan dolayı (Akın, Semih, Berna vs.) Hatta bir takım üst üste 8-10 oyun kaybetse de konu bile olmuyordu takım karıştırması.

Abim sinirbozucu atacaktım ama elim ifadeye gitmedi kime olduğunu anladın sen…

hem twitter hem instagramda mavi takım daha güçlü ve takımlar karışmalı diyenler %80 in üzerindeydi anında anketi kaldırmış macun çok çakal

Atış olayının resmen suyu çıktı. Parkur hızının hiç bi önemi kalmıyor. 30 küsür sembol mü devrilir? En azından önceleri bi güç oyunu, denge oyunu falan olurdu. Ya da 2020 de bi dönem olimpik branşlardan oyunlar oynanmıştı gayet iyiydi ama şimdi Kırk saat atış izliyoruz. Böyle Bi sezonda yapılabilecek en büyük hata.

Bu arada Havuç siliği ne kadar hızlı olursa olsun sırf senden zayıf yarışmacılara karşı yapmış olduğun pasif agresif tutumun yüzünden hiç bi zaman sevilen bi yarışmacı olamadın. Bugün Berna'ya karşı tutumu son derece çirkindi.

Reactions: Hazem and 12.Adam
Kırmızı takım eyt liler dolu hıza dayalı oyunlarda şansı sıfır bence böyle daha iyi

Hız faktörü ortadan kalkınca damla can, Nefise, Poyraz, Ogeday vb. Çökmeye başladı istatistikte daha keyifli oldu

Reactions: 12.Adam