Ogeday oğlan aşkı memnuya takık sürekli örnek veriyor sanırım adada sera sahnesi çekmek istiyorSenin iyi bi dayağa ihtiyacın var.
Son düzenleme:
Ogeday oğlan aşkı memnuya takık sürekli örnek veriyor sanırım adada sera sahnesi çekmek istiyorSenin iyi bi dayağa ihtiyacın var.
Senin iyi bi dayağa ihtiyacın var.
Doya doya izleyin.Ogeday oğlan aşkı memnuya takık sürekli örnek veriyor sanırım adada sera sahnesi çekmek istiyor
Birlikte çekin işte.Ogeday oğlan aşkı memnuya takık sürekli örnek veriyor sanırım adada sera sahnesi çekmek istiyor
hayatım senin gibi bir sanat !! yönetmeni bu sahneleri kaçırmaz benceBirlikte çekin işte.
Sokak sanatı kaçırsın seni.hayatım senin gibi bir sanat !! yönetmeni bu sahneleri kaçırmaz bence
onu istanbul- kocaeli otoyolunda görmüşler en son kötü yola düşmüşSokak sanatı kaçırsın seni.
Gören sendin zaar ne de olsa senin de iş yerin.onu istanbul- kocaeli otoyolunda görmüşler en son kötü yola düşmüşallah ıslah etsin
Neyi okuyorsun ne mesajı ne anlatıyorsun sen yine yer cücesi
geceyi Queen ile kapatıyorum herkese gud taytlar olaSokak sanatı kaçırsın seni.
hayatım ben avrupai bir insanım doğu ile işim olmazGören sendin zaar ne de olsa senin de iş yerin.
Moutgeceyi Queen ile kapatıyorum herkese gud taytlar ola
------
hayatım ben avrupai bir insanım doğu ile işim olmaz
bu da bir halt yapamaz seneye yolcuBak bende de ne var ?
King
Göreceğiz.bu da bir halt yapamaz seneye yolcu
Günün fıkrası.geceyi Queen ile kapatıyorum herkese gud taytlar ola
------
hayatım ben avrupai bir insanım doğu ile işim olmaz
sonuçta kocaeli istanbulun doğusunda neye güldünGünün fıkrası.
Sen doğu görmemişsin.sonuçta kocaeli istanbulun doğusunda neye güldün
Baş başa yemek de yediler aşk hayatları senden daha hareketliSen doğu görmemişsin.
Bende dahil olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?