Senin gtnden hiçbirşey gözükmüyor.Gözüyle izlememiş onu diyen
Ahahaahajaj dost kazığı yedin n’aber çarpık.Valla umrumda değil onlar nagihanı patlatmasına sevindim o kadar
Son düzenleme:
Senin gtnden hiçbirşey gözükmüyor.Gözüyle izlememiş onu diyen
Ahahaahajaj dost kazığı yedin n’aber çarpık.Valla umrumda değil onlar nagihanı patlatmasına sevindim o kadar
Yarın kaos kavga şantaj montaj kürtaj her şey varYunus Emre’yi çıldırtan Aleyna, Nagihan, Nefise ve Sercan dörtlüsünden razıyız.
Beni iyi tanımışsın canım benim 😍😃
Beni iyi tanımışsın canım benim 😍😃
Kız katılsanız siz de ilk şutlanırdınız
Biz @Angelica ile adaya gider gitmez ayağımızı kırıp 20 gün kafa izni alırdık Acun dan sonrası Allah kerim artıkKız katılsanız siz de ilk şutlanırdınız
@Angelica nın ilkokul arkadaşı Özgür dede iyi direniyorBiz @Angelica ile adaya gider gitmez ayağımızı kırıp 20 gün kafa izni alırdık Acun dan sonrası Allah kerim artık
İlkokul arkadaşı değil o kreşten kreşten@Angelica nın ilkokul arkadaşı Özgür dede iyi direniyor
https://twitter.com/x/status/1786833860870750668
Akın a laf edilince meloş teyzemİlkokul arkadaşı değil o kreşten kreşten
Mesajı silmiştim, ifşaladın beni.Kız @Angelica nın cia lar mavi kazandı diyor 6-1 öndeyken nasıl kaybediyor kırmızı ben şok
Saat 23:00 oldu dönerse büyük sürprizMesajı silmiştim, ifşaladın beni.
Eğer buradan geri dönerse kırmızılar oturup bir düşünsün artık. Geçen de aynı şekilde kaybetmişlerdi…
Aynen, daha konsey de var ya büyük sürpriz olur.Saat 23:00 oldu dönerse büyük sürpriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?