Sen kendine dikkat et hık diye gidiverirsin
------
Yooo sana uygun gördüm zamanında drogba nın sahada bıraktığı izlerden biliyoruzsitelere gerek yok
Hayra ağzını aç bee
Sen kendine dikkat et hık diye gidiverirsin
------
Yooo sana uygun gördüm zamanında drogba nın sahada bıraktığı izlerden biliyoruzsitelere gerek yok
Fildişili efsane bizim sahaya birşey bırakmadı sizin sahaya iyi izler bıraktığı doğru. Real Madrid maçı unutulmaz.Sen kendine dikkat et hık diye gidiverirsin
------
Ay dur bir duygusal anlar yaşanıyorHayra ağzını aç bee
Çingeneden kurtulduk sonunda.Ay dur bir duygusal anlar yaşanıyor
Seni yolarım kenarın dilberi paçççozzzzzzzzzzÇingeneden kurtulduk sonunda.
Nagi Queen e destek olarak geldi Aysu erkekleri dövmek içinYunus Emre ve Berna yer değiştirdi konseyde ve yeni isimler Yağmur ve Aysu dahil oldular bugün.
Bernoş için en hayırlısı oldu. Onun adına sevindim.Yunus Emre ve Berna yer değiştirdi konseyde ve yeni isimler Yağmur ve Aysu dahil oldular bugün.
Başladı yine şu sarı kekoyu övmeye.
Kız yunus Emrenin lakabı papatya, sarı papatya; turbo turabi gibiSen bir erkeğe papatyam mı dedin ṣimdi
Napalım kıvrak turabiyi mi övelim ; senin Nisa reyisi boynuzlayan ogesuyu mu övelim ; Hayrettin olmayınca dibi boylayan Poyraz ı mı övelimBaşladı yine şu sarı kekoyu övmeye.
Kız yunus Emrenin lakabı papatya, sarı papatya; turbo turabi gibi
Ayyy dün @serhatt bugün sen her gün bir cahille uğraşıyorum
Neyse iki cahil bir yatağa yakışır diyim @Angelica bunları baş göz et
------
Napalım kıvrak turabiyi mi övelim ; senin Nisa reyisi boynuzlayan ogesuyu mu övelim ; Hayrettin olmayınca dibi boylayan Poyraz ı mı övelim
Başladı yine şu sarı kekoyu övmeye.
Hay papatyan batsın senin 😂
Ah Ömer kıyamam bir de soruyormusun🤣🤣Sen bir erkeğe papatyam mı dedin ṣimdi
Aaa gebersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?