Survivor All Star 2024’te İki Şok Ayrılık, Üç Sürpriz Katılım!

Müziği önemli en önemli yerini es geçip izlemişsin.Şimdi bir benzetme yapıcam aramız bozulacak diye korkuyorum.

Ama olmayınca küfür kıyamet. Yok böyle böyle dedin. 😅 Neyse geç oldu. Daha Ömer izleyeceğim 30 dakikasını anca izledim. @Dosi yide rahat bırak uyumaya kaçar o zaten şimdi 😂
Dilini eşek arısı soksun.

Geç bile kaldım uyumaya ama işlerim vardı, yoğun bir tempom var. Bu hafta düzensizim ama nedense foruma çok takıldım
Ben aslında 6’dan beri ayaktayım.
Kaçayım.
İyi geceler @12.Adam
Dersem kaçarsın demezsem alınır mısın?
Günaydın

Reactions: Dosi

Yoksa sen Acun'sun da bizi mi kandiriyorsun acaba
bu kadar bilmek de ne bileyim simdi bilemedim

2 şampiyon elenince Acun telafisini 2 şampiyon ile yaptı artı yine iyi bir isim Sema. Her ne kadar Turabi'nin yüksek reytingi olsa da gelen isimlerin de bir o kadar kitlesi var.

Senden korkmaya başladım maşallah tüm tahminler çıkıyor 🤣

Reactions: 12.Adam and Dosi
Siz bu Turabi amma büyütüyorsunuz...

Adam günlerdir yok... Program 7 8 9 oranlara ulaştı.. Dün Kuruluş Osmanı bile geçti..

Reactions: soo and Hazem
Yeni gelen isimlerin Turabi ve Nihat’ın yerini dolduracağını düşünüyorum. Atakan, Hilmicem ve Sema Aydemir… Üçü de hem parkur başarısı, hem de reality’si yüksek isimler.

Hilmicem kolayca şampiyon olacaktır bu sezon. ✍🏻

Reactions: Hazem
Dosi hanım yine haklı çıkıyor sayın seyirciler... Tespit kadını.. 😆

Ayol hep derim @Angelica başta olmak üzere @Zeyno ve dosimosi cadolozlarına dikkat edilmeli, ilk fırsatta ayağı kaydırmalı diye

Başka ben sema (Survivor tarihinin en güçlü 6 kadını aynı sezonda olacağı için) ve Atakan ı bekliyordum hilmicem sürpriz oldu

------

2022 All Star'da da Turabi yoktu ama en az bu seneki kadar ilgi gördü yine.
2022 de de kırmızı daha geriden gelip kaybediyordu ama reyting kırmızı takım daydı zaten Acun da sema & Atakan ı getirerek bunu gösterdi, zaten amaç salt performansı olsa Berkan ve Anıl ı getirirdi mavi takımdan

Ama o sezon en çok ilgi çeken adem, Atakan, Batuhandı ikisi yok şu an Atakan çok etki etmez tek başına, Sema da Nagi ile aynı takımda olup rekabete girmezse bir işe yaramaz

En kötü 6 reyting alır bu sezon üstü rekabet ve gerilime bağlı şu an görünen Atakan vs Merve ya sa Ogeday vs hilmicem gibi izleyici artarsa Acun suni gerilimler yaratır mutlaka

Son düzenleme:
Atakan ve Merve soğuk savaşlarını bekliyorum 😀

Reactions: xemrexxx
@Dosi Turabi kırık kaburgayla yarışan bir yarışmacı yani yarışmadan kaçacak bir kişiliğe sahip değildir İhsan Tarkana baktığımız zaman belli ki Acun ile ters düşmüşler ve bu Turabi eski Turabi değil restini çekip çıkmış yoksa böyle bir şampiyonu vedasız eletmezdi egomanyağı narsist Ilıcalı.

Diğer yandan Turabinin etkisi çoğu izleyiciyi tekrar ekranın önünde getirdi yarışma 2022'de sonlara doğru ciddi düştü ve Nisa şampiyonluğu yüzünden bütün kalitesini kaybetti ve 2023 çöp reytinglerle bitti.
Bu sezon ise tekrar eski oranlara dönmeye başladı bunun en büyük nedeni de Turabi dir gidin etkileşime bakın özellikle İnstagram'da Turabi tek başına diğer bütün yarışmacılardan daha çok etkileşim alıyordu.

Bir senin ayağını kaydıramadık
@Dosi @Zeyno

Turabi kendisi; baktım yenemiyorum hastalığımı bahane eder giderim gibi bir şeyler demişti. Ama kaçtı demiyorum zaten. O benim eski mesajımda Turabi gittiğinde sakatlık bahanesi ile gidilir dedim. Hatta Nihat içinde demiştim ve nitekim aynı anda oldu. Turabi’nin kendi isteğiyle bıraktığı belli. Son zamanlarda sessizleşmesi Acun ile arka planda olan mevzulardan dolayıdır. Performans olarak eskisi gibi değildi belli bir yerde elenirdi ve bunun farkında olduğu için yol yakınken gitmiştir daha fazla yıpranmamak için. Geçerli bahaneleri vardır ama performans olarak iddialı değildi artık.

Reytinge gelince en başından beri diyorum Turabi ses getirsin diye getirildi, Nagihan’da buna dahil. Nitekim başarılı oldu Acun. En başta gelmeseydi şu an reytingler yarısında olurdu. Turabi gidince Nagihan’ın devam etmesi işine geliyor. Bence onlada yolu ayırmayı düşünüyordu ama sosyal medya tepkisi ile geri adım attı. Son olaylardan dolayı bende 2 gün Survivor izledim üst üste ve daha yorumları severek okuyorum. Bize izlettirmeyi iyi biliyor

Acun istediği kişileri finale atar. Misal örnek veriyorum Yasin’in elenmesini isteği an düelloda dünkü çubuk atma atışını koyar. Onu bir türlü yapamadı. Kim neyde kötüyse o tarz oyunları devreye koyar.