Survivor All Star 2018'Mi Geliyor?

Gelmeyecek de zaten.
Mesela Hilmicem gelmişti bu sefer Murat gelir bu sefer gibi yoksa dönder aktar Turabi her türlü 1.olur.
Nasıl oy atıyorlar ona anlamıyorum. Nihat, Atakan ve Murat gelirse biraz zor olur. Onların Hilmicem gibi yalakalık yapacağını hiç zannetmiyorum
Kendi kendini bitirdi Hilmi. Yoksa şampiyon o olurdu. Bu arada Atakan'ı fazla sevmem. Ama Atakan Turabi çakması falan değildi. Yaptığı sevinçleri diyorsanız adam zaten hep aynı sevinci yapıyordu. He bir tane daha ortak noktaları var. Atakan da aynı Turabi gib son haftalara yaklaşınca duygu sömürüsü yapmaya başlamıştı. Mazlumu oynamalar falan

Performans olarak Atakan daha önde. Turabi sulu oyunları yapamıyordu. Kara parkurlarında eşit gibiler beraber yarışırken görmek lazım.

@Maskeli Fedai sen kimi tutarsın beni yalnız bırakma bak yine gümbür gümbür geliyoruz.
Semih Öztürk Reyiz

Semih ile Turabi aynı kesimden gelme ikisi arasında cok büyük olaylar olmaz.

Acun'un kayırmalarıyla herkes geçer hakkı yenmeseydi yapım ekibi tarafından net 1. olacaktı.

Son arak Turabi Atakan'dan ger anlamda daha önde senin dedikoducunun hiç şansı yok

Turabi'de de ama.
Semih ile ekip olurlar bence yada bilmiyorum.

Benim bildiğim Semih devamlı Turabi'nin üzerine oynar delirtir onu iyi falan anlaşamaz onlar

Ya bu Acun'un oyunu falan ne güzel bahane öyle ya desteklediğiniz adam 2 sene üst üste kazanınca Acun'un ismini ağzına alan yok Turabi'yi halk seçti halk şampiyon yaptı. Ama başka bir yıl desteklenen adam kazanamayınca Acun oyun yaptı şampiyon olamadı ne güzel iş be

Bence 1-2 yıl daha beklenmeli. Ama olacaksa da Ezgi Avcı ve Damla için EVET

Boşuna Semih-Turabi kavgası ummayın beyler. Semih, Turabiye abi çeker son turlara doğru çekişmeleri başlar. İlk başta iyi ekip olurlar. Ama yalnız şöyle bişey düşündüm de fena olur he

Son düzenleme:
Bir adamın hakkı 2 yarışma da yenirse tabi Acun'a laf atacağız

Torpillilerini tek tek gönderecekti yarışmaya müdahale etti
O piti piti diyerek adamlara beyin ameliyatı yapmıştı Reyis

en iyi oyuncuya gelirmisin

ne all star mış arkadaş 10 sezonun 5 i alstar
En iyi oyuncuya gel

All Star da Acccuunn Beyyy diyen Sabriye olmasın yeter.
En iyi oyuncuya gel

Bir adamın hakkı 2 yarışma da yenirse tabi Acun'a laf atacağız

Torpillilerini tek tek gönderecekti yarışmaya müdahale etti
O piti piti diyerek adamlara beyin ameliyatı yapmıştı Reyis
En iyi oyuncuya gel

En iyi oyuncuya gel

En iyi oyuncuya gel

İstediğim ünlüler takımı gelecek sene:

Merve Aydın
Pınar Saka
Sabriye Şengül
Nagihan Karadere
Sema Apak
Ezgi Avcı
İlhan Mansız
Adem Kılıççı
Yunus Günçe
Gökhan Keser
Tolga Karel (Sevmesemde)

olsun ya çok isterim bu sezon baya bir sıktı artık

bu sezon bir kaç kişi dışında sıktı bu sezon

Turabi'den korkmuş bir liste görüyorum ben burada.

Yeni bir all star için bende bir iki sezon beklemesi taraftarıyım ama all starin da izlemesi daha keyifli olmuyo değil.

Özellikle Nihat Altinkaya, Murat Ceylan, Atakan, Semih, Adem ve Ilhan Mansız'ı kadroda görmek isterim.

Bayanlarda da, Merve Aydın, Nagehan, Sema, Berna Keklikler, Damla, Duygu, Ayşıl(Aslanlar-Kanaryalar 2.si)ı izlemek güzel olur.