Evet aynı kişi Emre'cimAynı kişiden mi bahsediyoruz?Onun kadar efendi, yakışıklı birisi yok bu yarışmacılar içerisinde.
Her zamanki gibi.
Evet aynı kişi Emre'cimAynı kişiden mi bahsediyoruz?Onun kadar efendi, yakışıklı birisi yok bu yarışmacılar içerisinde.
Her zamanki gibi.
Sanırım son bölümler yayınlanacak, tam bilmiyorum.@Emre Ozansoy O Ses bitti mi 😱
Çeyrek final, Yarı final ve Final olmak üzere daha 3 bölüm var.@Emre Ozansoy O Ses bitti mi 😱
Merak ediyordur bakalım kaç bin izlenme alacak.Dikey hali. Keşke dışarıda asılı afişleri de paylaşsalar.
------
@Hazem bu akşam canlı yayın varmış Instagram'da, Acun'un yarışmacılar gitmeden böyle bir şey yapması şaşırttı.
500K-600K arası düşünüyorum, tam saatini verse daha yüksekte olabilirdi.Çeyrek final, Yarı final ve Final olmak üzere daha 3 bölüm var.
------
Merak ediyordur bakalım kaç bin izlenme alacak.
Muhtemelen daha sonra saati de paylaşır.500K-600K arası düşünüyorum, tam saatini verse daha yüksekte olabilirdi.
Nisa ve Sercan hadi neyse de Barış'ın olması gerekiyordu bence, katıldığı sezon çok başarılıydı, şampiyonluk ile taçlandırmaya geliyor.Barış nisa sercan hariç kadro 10numara diyebilirim sırf onuda kaos için aldıklarını düşünüyorum ilk defa bir survivoru soluksuz izleyeceğim
hiçte haketmiyor taraftarı kullandı yoksa b.m.y bir başarı yakalamadı survivor'da ersin korkut bile ondan daha iyiydi hep bir gündem olma içerisindeydi bot takipçileride bunu açıklıyor zaten.Nisa ve Sercan hadi neyse de Barış'ın olması gerekiyordu bence, katıldığı sezon çok başarılıydı, şampiyonluk ile taçlandırmaya geliyor.
Bu sezonki survivorda bence şampiyonluğu hak edecek son kişi...Nisa ve Sercan hadi neyse de Barış'ın olması gerekiyordu bence, katıldığı sezon çok başarılıydı, şampiyonluk ile taçlandırmaya geliyor.
Altına imza atıyorum... 👍🏻✋🏻✍✍hiçte haketmiyor taraftarı kullandı yoksa b.m.y bir başarı yakalamadı survivor'da ersin korkut bile ondan daha iyiydi hep bir gündem olma içerisindeydi bot takipçileride bunu açıklıyor zaten.
hayatta şampiyon olamaz barış buna kalıbımı basarım ya nagihan olur yada batuhan
Ersin Korkut bile ondan daha mı başarılı? 😱 Biz bence farklı bir yarışma izlemişiz 2020'de.hiçte haketmiyor taraftarı kullandı yoksa b.m.y bir başarı yakalamadı survivor'da ersin korkut bile ondan daha iyiydi hep bir gündem olma içerisindeydi bot takipçileride bunu açıklıyor zaten.
hayatta şampiyon olamaz barış buna kalıbımı basarım ya nagihan olur yada batuhan
Hiç güleceğim yoktu.Bu sezonki survivorda bence şampiyonluğu hak edecek son kişi.
Tabi başarılı olucak Survivor Barış gibi dağ ayısı birini bulamazNisa ve Sercan hadi neyse de Barış'ın olması gerekiyordu bence, katıldığı sezon çok başarılıydı, şampiyonluk ile taçlandırmaya geliyor.
Evet gelmiş saat, 23.00Muhtemelen daha sonra saati de paylaşır.
Hayal kırıklığı oldu izleyici anlamında bence. Keşke saat 17-18 gibi yapsaydı Acun.Evet gelmiş saat, 23.00
Ben Twitter'da sohbet odasında olduğum için bakamadım, ne kadar izlendi ki?Hayal kırıklığı oldu izleyici anlamında bence. Keşke saat 17-18 gibi yapsaydı Acun.
230kBen Twitter'da sohbet odasında olduğum için bakamadım, ne kadar izlendi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?