'Survivor All Star'ın Afişi Yayınlandı! | TV8

3-4 reytingi zor aldığı hafta içi günleri merakla bekliyorum.

Dikey hali. Keşke dışarıda asılı afişleri de paylaşsalar.

------

@Hazem bu akşam canlı yayın varmış Instagram'da, Acun'un yarışmacılar gitmeden böyle bir şey yapması şaşırttı.

Reactions: Hazem
Reactions: Carpe Diem
Barış nisa sercan hariç kadro 10numara diyebilirim sırf onuda kaos için aldıklarını düşünüyorum ilk defa bir survivoru soluksuz izleyeceğim

Reactions: Emre Ozansoy
Barış nisa sercan hariç kadro 10numara diyebilirim sırf onuda kaos için aldıklarını düşünüyorum ilk defa bir survivoru soluksuz izleyeceğim
Nisa ve Sercan hadi neyse de Barış'ın olması gerekiyordu bence, katıldığı sezon çok başarılıydı, şampiyonluk ile taçlandırmaya geliyor.

Reactions: 12.Adam and STAR
Nisa ve Sercan hadi neyse de Barış'ın olması gerekiyordu bence, katıldığı sezon çok başarılıydı, şampiyonluk ile taçlandırmaya geliyor.
hiçte haketmiyor taraftarı kullandı yoksa b.m.y bir başarı yakalamadı survivor'da ersin korkut bile ondan daha iyiydi hep bir gündem olma içerisindeydi bot takipçileride bunu açıklıyor zaten.
hayatta şampiyon olamaz barış buna kalıbımı basarım ya nagihan olur yada batuhan

Bu sezonki survivorda bence şampiyonluğu hak edecek son kişi...
------

Altına imza atıyorum... 👍🏻✋🏻✍✍

Ersin Korkut bile ondan daha mı başarılı? 😱 Biz bence farklı bir yarışma izlemişiz 2020'de.

------

Bu sezonki survivorda bence şampiyonluğu hak edecek son kişi.
Hiç güleceğim yoktu.

Reactions: 12.Adam and STAR