Survivor All Star'ın 5. Haftasının İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
thumbnail_1427661191.jpg

TV8 ekranlarında haftanın dört günü yayın yapan Survivor All Star'ın 5. haftasının ilk eleme adayı belli oldu!

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından ada konseyinde Merve Oflaz ve Almeda ilk eleme adayları olarak belirlendi.
Adaya veda edecek isim ise salı günü halk oylamasında birinci olan ismin ve geçen haftalardan birinciliği bulunan Serenay'ın söyleyeceği isimlerle belli olacak. Dört aday arasından en az oyu alan isim adaya veda edecek.​

Hay maşallah 4 aday çıkabilir yada Sero 1. Olur 3 aday olur. :X

8 oy oluyor toplamda. 9. Oyu kim kime attı. @Yiğitt

Oflaz gitmeyi hakediyor umarım gider Almeda oyun kazanıyor enazından adada kalmayı Oflaz'dan daha çok hakediyor.

Son düzenleme:
Merve Aydin gider umarım...

@china_shangai abi o konuyu kilitledim ben. Bir müddet daha açmayı düşünmüyorum.:X Özleyin yani biraz. @Maskeli Fedai 'yi de ayarladim. Uygun zamanda donecegiz.:A
valla bekleriz :))) şimdi tek taraflı da olmuyor :))) zevki çıkmıyor :))) sizin haricinizde muhalif te yok :)))) al gülüm ver gülüm . yada ölen ölür kalan sahalar bizimdir mantığıyla zevki çıkmıyor :)))) acil @Maskeli Fedai ile yeniden bir toplantı yapıp tekrardan kararınızı gözden geçirin derim :)))))