Survivor All Star'ın Şampiyonu Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1435954903.jpg

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı olan Survivor All Star'ın şampiyon olan ismi belli oldu!

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği ve bu sezon son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı programda bugün final heyecanı vardı. Merve Aydın ve Turabi Çamkıran'ın finalist adayı olarak yarıştığı programda bu sezon tarihin en büyük katılımı yaşandı. Yapılan sms oylaması sonucunda ise Survivor All Star'ın şampiyonu Gönüllüler takımından Turabi Çamkıran oldu!

Bizde FavoriForumum ailesi olarak Turabi Çamkıran'ı tebrik ediyoruz.

Turabi'yi hiç sevmem ama hakkını teslim etmek lazım hak etti. Tebrikler.

Sonunda bitti de kurtulduk Survivor geyiklerinden. İkisini de bilmem ama Turabi daha sempatik gelmişti bana, öbür sosyete kılıklı insanlardan. Halktan birinin kazanması her zaman en iyisidir. Yalnız şu Turabi Turabi Merve Merve diye karşılıklı tezahürat yapanlara da imrenmemek elde değil, bütün dertleri boş bir eğlence olmuş helal olsun. :)

Tartışmalı tartışmasız Survivor All Star sezonu da geride kaldı. Turabi fazlasıyla tartışmalarla ön plana çıktı. Öyle ya da böyle kazanmayı başardı. Kendisini tebrik ediyorum. En az Turabi kadar da Merve Aydın'ı tebrik etmek lazım. Buralara kadar gelmesi büyük başarı. :)

Adamlktan bahseden ama adamlığın yanından bile geçmeyen ikiyüzlü karaktersiz bir kişiyi halk şampiyon yaptı.
Artık şaşırmıyorum nedeni ise bu ülkeyi 10 yıl gibi bir süre içinde yükseklere taşıyan bir partiyi yani ak partiyi bile PKK'lıların çocukları kaçırma gibi olaylarla tehdit ederek başka partilere oy vermesi gibi şeyleri de gördük biz.
Merve de bir temizlikçi var oğluna yemek yedirecegi parayi bana sms atmış dese ona da gönderirlerdi sms .
Direklerde mayo ile sallanan adamliktan bahseden şahıs şampiyon oldu işte kına yaksinlar biryerlerine.

bu ülkede bütün mağdurlar zengin olur mu arkadaş.. vur, kır, hakaret et sonra magdurum, biz fakirdik de, milyonları götür.

neyse tebrikler kurtulduk en azından :)

Hak eden hakettiğini aldı ve koca bir sezonu kapattık. :D Çok mutlu oldum. Turabi dediğinde elim ayağım falan titredi. Helal olsun. 2 yıl üst üste şampiyon yapan herkesin eline sağlık. :D

Kendini ilk kez bu kadar doğru ifade etti Turabi. Her adımı alkış aldı Son haftada.
Tekrardan tebrikler [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'ye.:D

[HASHTAG]#10YilinSampiyonuTurabi[/HASHTAG]

@batuhankaralar Survivor ile Survivor all star arasında fark var. Kupa aldı. 10 yılın şampiyonu oldu. Farkı görmeMen ilginç.:F Böyle saçma bi şekilde vurman güldürdü doğrusu. :F

Şu bir gerçek ki Turabi hem oyunlarla finali ve şampiyonluğu haketmisti @Harunnn60 Mervenin olimpiyat masalı bayrak vs vs gibi kutsalimizi hiçe saydilar. Fanlar Turabiye varoş dedi koylu dedi ama halk ne yaptı tokadı okkalı bir sekildenindirdi

Şu bir gerçek ki Turabi hem oyunlarla finali ve şampiyonluğu haketmisti @Harunnn60 Mervenin olimpiyat masalı bayrak vs vs gibi kutsalimizi hiçe saydilar. Fanlar Turabiye varoş dedi koylu dedi ama halk ne yaptı tokadı okkalı bir sekildenindirdi
Off tamam turabi haklı artık seni bir yemeğe götürür baya çalıştın sonuçta :A

Neyse çok mutluyum halk halktan birine oy verdi .Milli gururumuz anca boyle arkasına bakmadan gider işte

Aile neyse çocukta odur :) @Harunnn60

Turabinin ailesi ile Mervenin ailesi arasındaki fark belliydi :)

Nihayet bu saçmalık abidesi program sona erdi. Ülkece tek derdiniz Turabi Survivor Merve olmuş valla helal olsun bu nasıl bir yaşam felsefesi anlaması güç. Turabi Paraları yer bizimkiler seyreder böyle devam. :)