Survivor Adasına 2.Sürpriz Konuk(lar)

işler güçlerde bi bölümünde survivor bölümü vardı şimdi de gerçek survivora gidiyolar bence alakasız değil , cumartesi veya pazar geleceklermiş :)

O da zaten reytingleri arttırmak içindi.

İşler Güçler`de bir programın yayınlanması kadar doğal bi şey olamaz. Dizi bu sonuçta. Komedi yapmak için bu hamleye başvurabilir.

Survivor`da İşer Güçlerin ne işi var? Dizi mi bu? Belki de bir kurgu olduğu için doğal gelmiştir.

pazar'mış galiba :)

- - - Ekleme - - -

O da zaten reytingleri arttırmak içindi.

İşler Güçler`de bir programın yayınlanması kadar doğal bi şey olamaz. Dizi bu sonuçta. Komedi yapmak için bu hamleye başvurabilir.

Survivor`da İşer Güçlerin ne işi var? Dizi mi bu? Belki de bir kurgu olduğu için doğal gelmiştir.
ne var bunda reyting içinse reyting içindir her yarışmada var böyle şeyler mesela yetenek sizsinizde PSY getirildi , var mısın yok musuna christina aguilera ve adriana lima geldi , eşim bilire polisler getirildi (bunların hepsinin alakası varmıydı hayır :) ) survivora da geçen sene ludacristi şimdi de atalay ve işler güçler ekibi :)

pazar'mış galiba :)

- - - Ekleme - - -

ne var bunda reyting içinse reyting içindir her yarışmada var böyle şeyler mesela yetenek sizsinizde PSY getirildi , var mısın yok musuna christina aguilera geldi , eşim bilire polisler getirildi survivora da geçen sene ludacristi şimdi de atalay ve işler güçler ekibi :)
Hepsinde bi mantık var da, Survivor`a gelenlerde gram mantık yok Valla. :(

Eşim Bilir`e polisler yarışmak için getirildi. Reytinge ne katkısı olabilir ki polislerin? Gören de Şakira geldi sanacak. Onlar da normal insanlar işte.

Yetenek Sizsinize PSY geldi çünkü, PSY Gangnam Style ile yeteneğini sergiledi.

Varmısın Yokmusuna da gelenler yarıştılar.

Survivor`a ne maksatla geliyorlar? Ordakileri güldürmek için palyaçoluk mu yapacaklar? Bence çok gereksiz.

Hepsinde bi mantık var da, Survivor`a gelenlerde gram mantık yok Valla. :(

Eşim Bilir`e polisler yarışmak için getirildi. Reytinge ne katkısı olabilir ki polislerin? Gören de Şakira geldi sanacak. Onlar da normal insanlar işte.

Yetenek Sizsinize PSY geldi çünkü, PSY Gangnam Style ile yeteneğini sergiledi.

Varmısın Yokmusuna da gelenler yarıştılar.

Survivor`a ne maksatla geliyorlar? Ordakileri güldürmek için palyaçoluk mu yapacaklar? Bence çok gereksiz.

eşim bilire reyting arttırmak için getirildiği bence ortada geçen pazar ab 3.5 almıştı bu pazar 5.5 gibi bişey aldı totaldede yükseldi , survivora daha neden geldikleri belli değil bilmeden konuşmayalım bence

Her şeyi bu kadar yüzeyselleştirmemek gerek.

O insanlar adada aylarca yalnız kaldılar. Birbirlerinden başka kimseyle iletişimleri yok. Yat kalk yarış. Dolayısıyla en ufak bir ziyaret bile onlar için çok çok iyi olabilir sonuçta bu halde onların psikolojisini anlayamayız. :)

İşler Güçler ekibinin Survivor'a gitme nedeni diğer programlardaki gibi şaklabanlık yapmak değil tamamen sosyal ziyaret amaçlıdır. Onlarla oturup yemek yiyip sohbet etmek bile yarışmacıların psikolojilerine çok iyi gelecektir. :)

Lütfen ezbere konuşmayalım...

- - - Ekleme - - -

eşim bilire reyting arttırmak için getirildiği bence ortada geçen pazar ab 3.5 almıştı bu pazar 5.5 gibi bişey aldı totaldede yükseldi , survivora daha neden geldikleri belli değil bilmeden konuşmayalım bence

E herhalde reyting için getirildi ne sandın ki. Motorlar falan prodüksiyon yapmışlar reyting için ama boşa gitti ancak 5 aldı. Gerçi geçen hafta 3'tü, 5'e çıkması güzel. :)

Her şeyi bu kadar yüzeyselleştirmemek gerek.

O insanlar adada aylarca yalnız kaldılar. Birbirlerinden başka kimseyle iletişimleri yok. Yat kalk yarış. Dolayısıyla en ufak bir ziyaret bile onlar için çok çok iyi olabilir sonuçta bu halde onların psikolojisini anlayamayız. :)

İşler Güçler ekibinin Survivor'a gitme nedeni diğer programlardaki gibi şaklabanlık yapmak değil tamamen sosyal ziyaret amaçlıdır. Onlarla oturup yemek yiyip sohbet etmek bile yarışmacıların psikolojilerine çok iyi gelecektir. :)

Lütfen ezbere konuşmayalım...
aynen daha ne için geldileri bille belli değil :)

Zaten Survivor haftada 4 güne çıktı. Valla bizden güzel ziyafet çekiyorlar. :D Haftanın 4 günü ziyafet. :D

Keşke ben de Survivor adasında olsaydım. :kiki:

Son düzenleme:
Adam kullanmayi iyi biliyor Acun :D Ödülleri kaptilar, gündeme oturdular, simdi yarismasina gündemi getirip gündem olacak :D

Zaten Survivor haftada 4 güne çıktı. Valla bizden güzel ziyafet çekiyorlar. :D Haftanın 4 günü ziyafet. :D

Keşke ben de Survivor adasında olsaydım. :kiki:

ziyafet mi? adamlar bozok
14 , cengiz 12 , dağhan 11 , murat 10 , doğukan 8 kilo vermişler 50 günde ne ziyafetinden bahsediyosun :D

- - - Ekleme - - -

BU MU ZİYAFET BAKSANA NOLMUŞ ?

bozokbyk_890098487518a37d54aac7.jpg

ziyafet mi? adamlar bozok 14 , cengiz 12 , dağhan 11 , murat 10 , doğukan 8 kilo vermişler 50 günde ne ziyafetinden bahsediyosun :D

- - - Ekleme - - -

BU MU ZİYAFET BAKSANA NOLMUŞ ?

bozokbyk_890098487518a37d54aac7.jpg

Valla Acun bana da o kadar para versin, bi deri bi kemik olurum.

Kıvanç bile film için bi deri bi kemik kalmıştı. :D

yemek yemedikleri apaçık ortada 50 günde 14 kilo vermiş

Zaten gönüllülere para ödenmiyor. :)

En azından milleti eğlendirme(!) amaçlı parayla ajanstan eş diye adam toplayıp ilişkileri rezil etmekten daha iyidir Survivor'da zayıflamak. :) Bir kadın eşine beni başkasıyla düşün bile diyebiliyorsa, önünde saygıyla eğiliyorum. :)

Zaten gönüllülere para ödenmiyor. :)

En azından milleti eğlendirme(!) amaçlı parayla ajanstan eş diye adam toplayıp ilişkileri rezil etmekten daha iyidir Survivor'da zayıflamak. :) Bir kadın eşine beni başkasıyla düşün bile diyebiliyorsa, önünde saygıyla eğiliyorum. :)
sen şimdi iyi bişey mi kötü bişey mi dedin benin için ? :D