Oh be Ogeday sonunda ya.
Biz kazanır inş biterSayı aldı sonunda bayrak yarışı olacak şimdi Ogeday elif ikilisi İlhan Sema ikilisi yarışacak
Biz kazanır inş biter
Saat 11'i geçti bir de reklama girdi, galiba siz kazandınız. Bu saatten sonra final oyunu olacağını sanmamBiz kazanır inş biter
Acun izin vermez daha çok kişi var ve Sabriye giderse Ünlülerde tek kız 8, 9 oyuna çıkar daha elenmezBen Ünlüler kaybetsin sabriye gitsin istiyorum niyese
Bu hafta Gökhan garanti o zamanSaat 11'i geçti bir de reklama girdi, galiba siz kazandınız. Bu saatten sonra final oyunu olacağını sanmam
Acun izin vermez daha çok kişi var ve Sabriye giderse Ünlülerde tek kız 8, 9 oyuna çıkar daha elenmezSabriye Furkan ya da Serhatı yicek
Elenmez potaya gitsin görürsünSabriye potaya çok çıktı yine çıkarsa ben eleneceğini düşünüyorum ya
Elenmez potaya gitsin görürsün
Kaybederse kim aday olur meçhulValla içimden öyle geliyor ama sanırım gönüllüler yine kaybedecek gibi
Kaybederse kim aday olur meçhul
Artık bugün şu bireysel dokunulmazlığı kaptırmasınlar da kurtulalım heriften. Oyunlarda hiçbir şey yapmayıp bireysel dokunulmazlıkta coşmuyorlarmı bir de o deli ediyor beniBu hafta Gökhan garanti o zaman
Volkan yine olabilir belkiGaliba öyle görünüyor ya
Kim kazandı?
Net sürekli açıp kapanıyo yarışmada donuyo haliyle.sssDokunulmazlık Ünlülerin sen nerdesin bakamıyosun be
Net sürekli açıp kapanıyo yarışmada donuyo haliyle.sss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?