Survivor 6.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,245
Puanı
1,060
Acun Ilıcalının sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği TV8in izlenme rekorları kıran yarışması Survivorun 6.bölüm fragmanı yayınlandı.

Ebru Öztürk, Öykü Karayele benziyor mu (b)

Neyse ünlüler bu yıl hem kazanıp hem kavga eden ilk takım.:F Böyle giderse 2 sayıyla önde başladıkları yarışmayı kötü bitirebilirler.:F

Ünlüler 12 kişi oldu gerçekten çok fazlalar. Bu kadar kişi takıma zarar verir hele kızlar 7 kişi oldu. :D Kızlar zaten maşallah kavgaya yer arıyorlar birde 7 kız olunca allah o erkeklere sabır versin diyorum. :D

Fragman güzel ama gönüllüleri hic göstermiyor onlar kavga etmiyor mu acaba ya da onlar icin yine ayri bir fragman cıkarir :D

Fragman yine hareketli kavgalar var akşam dizi var ikisi arasında gidip gelcem yine ya

Fragman yine baya hareketli bu yılkı survivor bana daha heyecanlı geliyor özellikle elemeleri çok merak ediyorum

Ünlüler burun buruna gelmedikçe heycanlanamıyorum. Gönullüler gibi birbirlerini iteklesinler köteklesinler:A oyunlar heycanlı geçeceğe benziyor.

Ünlüler burun buruna gelmedikçe heycanlanamıyorum. Gönullüler gibi birbirlerini iteklesinler köteklesinler:A oyunlar heycanlı geçeceğe benziyor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,232
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs