Survivor 41.Bölüm Yorumları

İzlemiyor cocgunlukla Twitter da yada ekşi izleyenleri okuyup öyle cevap veriyor.. İzlese zaten seminin ne mal olduğunu anlar)))
Hahaha aynen çok etkileniyor bu çocuk ordan burdan.
Ben de Turabi'ye giydirdiğimde sürekli ekşi yorumlarıyla geliyordu bana.

Damlacık fragmanlarda "hadiiiii semiiiihhhh" diyordu aagsafags

Nagihan Kerimoğluna yenildiği için atlayıp zıplıyor galiba.
Ürkek ceylanım Ezgi nasıl korkuyordu

Semihe yunusa Bile yeniliyordu Mecburan diğer eşleşmede mehmeti

Yunus nahiye kulağın bende olsun adım adım anlatacağım dedi))). Bağı neden kaybetti anlaşılıyor)))

Hala Kerimoğlu yu destekelyenler olmasına inanamıyorum!

Yaris baslamadimi daha ?

Misafirlikteydim tam anlamadim. Yattara onlar uyandimi. Konusuldumu mevzular

Yaris baslamadimi daha ?

Misafirlikteydim tam anlamadim. Yattara onlar uyandimi. Konusuldumu mevzular
Yunus da gelip naginin dediklerinin aynısını diyince hafiften kilandi o kadar ama yati ile nagi dokunulmazlıkta arkana senin ismini onerelim diyeceklermis arkan hayır derse ipleri koparcaklar
EN son nagi rop.'de "atakan kendini söyletsinmiş yoksa herşeyi kojuşacaklarmiş"

Simdi evdeyim. Sizin yazdiginiz yunusun nagiye sözleri yeni tv de, yarisma kismi. 3-2 unluler önde. Atakan serkayi yendi

Tahmin ettiğimiz gibi Semih mehmeti aldi)))

Yunus da gelip naginin dediklerinin aynısını diyince hafiften kilandi o kadar ama yati ile nagi dokunulmazlıkta arkana senin ismini onerelim diyeceklermis arkan hayır derse ipleri koparcaklar
Sanki yattara atakana dedi nagihana yattarayi sevmiyorum senle finale gitmek istiyorum demissin dedi. Alt yazilari okudum.

Vay be Tugba baya gerideydi. Mericin tek bir tane kalmisti Tugba kazandi

Sanki yattara atakana dedi nagihana yattarayi sevmiyorum senle finale gitmek istiyorum demissin dedi. Alt yazilari okudum.
Belki fragmandi ben görmedim atakan hala neler dönüyor bilmiyor. Bunu yattra dese atakan nagihani gömer

Belki fragmandi ben görmedim atakan hala neler dönüyor bilmiyor. Bunu yattra dese atakan nagihani gömer
Yok fragman degil programin en basindaydi. Konsey elemesinden hemen sonra oturup konustular. Hatta yatara dedi mehmet aenle önce konusalim dedi ben bekliyelim dedim simdi konusuyorum. Atakanda dediki demek konseyde gecen konu buydu. Siz beni taniyorsunuz ben arkadaslarimi yari yolda birakmam dedi. Simdide bunlar nagihana belli etmiyorlar.

Hata mehmet ve yatara biraz tepki gösterdiklerini belirttiler özur gibi birseyler dedi mehmet ve atakan dedi önemli degil. Sizi anliyorum o an ani tepkiler verilebilir

Başının kaçırmışım ama en son yatı ve atakan rop verdi. Röportaj da atakan gizlemez durumu bilmiyorum aciklasinlar yada sussunsunlar dedi. Yati de son röportajda kafam karışık dedi

Fragman yine ters köşe yaptı fragmanda nagi kızıyordu ama ünlüler kazaniyor

Efecan alacak gizem alacak sonra Mehmetten sayı alınca durum 8-8 olacak